Aldi nyereményjáték

Most megúszhatja a takarítást!

Vásároljon az Aldi magyarországi üzleteiben összesen legalább 2000Ft értékben az Unilever Magyarország Kft. Által forgalmazott tisztítószerek* közül 2018. augusztus 23. és 2018. szeptember 20. között és megnyerheti az 5db, nyertesenként 1 alkalomra szóló teljes körű nagytakarítás egyikét (a fődíj további részletei a játékszabályzatban olvasható).

A játékban részt vevő márkák:

  • Cif
  • Domestos
  • Surf
  • Flóraszept
  • CoccolinoAlábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!


Játssz velünk!

Aldi nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot