Aldi nyereményjáték

Most megúszhatja a takarítást!

Vásároljon az Aldi magyarországi üzleteiben összesen legalább 2000Ft értékben az Unilever Magyarország Kft. Által forgalmazott tisztítószerek* közül 2018. augusztus 23. és 2018. szeptember 20. között és megnyerheti az 5db, nyertesenként 1 alkalomra szóló teljes körű nagytakarítás egyikét (a fődíj további részletei a játékszabályzatban olvasható).

A játékban részt vevő márkák:

  • Cif
  • Domestos
  • Surf
  • Flóraszept
  • CoccolinoAlábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!


Nyertesek listája

Nagytakarítás nyertesek  
Név Település 
Veszprémi Eszter  Győr 
Mozsár Andrásné  Gyömrő 
Zsoldos Ernőné  Szombathely 
Vecseri Katalin  Hódmezővásárhely 
Boda Péter  Kazincbarcika 

Játssz velünk!

Aldi nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot