„AXE – Tedd oda magad a szigetre” nyereményjáték

Nyerj havonta Sziget bérletet!

Vásárolj bármely magyarországi üzletben egy alkalommal legalább 1 db bármilyen AXE terméket 2019. április 1. és 2019. június 30. között és a tied lehet a 3db két fős 7 napos Sziget bérlet, 50.000 Ft költőpénzzel.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a blokkon/számlán szereplő AP kóddal/számlaszámmal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Játssz velünk!

AXE - Sziget nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:


Kérdőív

Melyik boltban vásároltál?

Honnan értesültél a nyereményjátékról?

TV

Internet

Facebook

Bolti hirdetés

Egyéb

Éspedig:

Vásároltál már korábban AXE terméket?Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.