× LeírásNyereményekKódfeltöltésGYIK
Indulj a nyereményekért Axe termékekkel!

Vásárolj bármely magyarországi üzletben, vagy online webshopon keresztül 1 db bármilyen Axe terméket, és a Tiéd lehet nyereményeink egyike vagy a fődíj 1 db MERCEDES-BENZ B 180 Progressive 7G-DCT gépjármű.

Amennyiben a Spar vagy Tesco magyarországi üzleteiben, vagy online webshopján keresztül vásárolsz, részt veszel egy külön sorsoláson is (lásd a leírás menüpont alatt).

A Promóció időtartama: 2021.07.01. – 2021.09.30.


Kódfeltöltés
Mit kell tennie?
 
Vásároljon 1 db bármilyen Axe terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Indulj a nyereményekért Axe termékekkel!

Vásárolj bármely magyarországi üzletben, vagy online webshopon keresztül 1 db bármilyen Axe terméket 2021. július 1. és 2021. szeptember 30. között, és a Tiéd lehet a napi 10 db (összesen 920db) Axe fekete modern hátizsák, az 5 db PlayStation 4 egyike vagy a fődíj 1 db MERCEDES-BENZ B 180 Progressive 7G-DCT gépjármű.

Amennyiben a Játék időtartama alatt a Spar vagy a Tesco magyarországi üzleteiben, vagy az áruházak online webshopján keresztül vásárolsz 1 db bármilyen Axe terméket, akkor a fődíj sorsoláson kívül részt veszel az alábbi nyeremények sorsolásán is:

  • SPAR üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 10 db JBL T225TWS True fülhallgató
  • Tesco üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 3 db Apple iPhone 12, 64GB SingleSIM, Fekete Kártyafüggetlen Okostelefon

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
KÓDFELTÖLTÉS

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges.

Kérjük valós adatokat adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

A
 : 
+36
(Formátum: +36201234567)

Kérjük, vesd össze a blokkon vagy számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Bármilyen Axe termék

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon 1db bármilyen Axe terméket majd a termék megvásárlását követően töltse fel pályázatát a www.unileverjatek.hu/axe weboldalra.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játé előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra:
- napi 10db (össz.: 920db) Axe fekete modern hátizsák
- 5db PlayStation 4
A nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt, 2021. június 29. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.

SPAR üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül:
- 10 db JBL T225TWS True fülhallgató
A nyeremények sorsolására 2021. október 4. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Tesco üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül:
- 3 Apple iPhone 12, 64GB SingleSIM, Fekete Kártyafüggetlen Okostelefon
A nyeremények sorsolására 2021. október 4. napján 10:30 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja:
- 1 db MERCEDES-BENZ B 180 Progressive 7G-DCT gépjármű
A fődíj sorsolásra 2021. október 4. napján 09:00 órakor számítógép segítségével, közjegyző jelenlétében kerül sor.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Több nyereményt is nyerhetek?

Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum 1 hátizsák és 1 PlayStation 4 nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Tesco üzletekben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy Apple iPhone 12 okostelefon nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Spar üzletben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maxmimum egy JBL fülhallgató nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van a Pályázatával. Ellenkező esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu email címen kérhet tájékoztatást.