AXE-Tesco nyereményjáték

Nyertes lista


PlayStation nyertesek
NévTelepülés
Pál Csaba   Bicske  
Varga Dávid   Heréd  
Boros Kata   Százhalombatta  
V. Szűcs Julianna   Hajdúnánás  
Imre Mátyás   Keszthely  

Nyerj PS4-et az AXE-szal!

Vásárolj egyet az AXE termékek közül a Tesco-Global Áruházak Zrt. bármely magyarországi üzletében 2018. június 7. és 2018. június 20. között, és a tied lehet az 5db PlayStation®4 egyike, ajándék Fifa18 játékkal.

Küldd be SMS-ben az AXE szó után * jellel elválasztva a vásárlást igazoló eredeti blokkon található AP kódot, valamint * jellel elválasztva szintén a blokkon olvasható dátumot és időt a 06-20-552-4557 nem emeltdíjas telefonszámra.

SMS minta: AXE*A012345678*20180607*12:00


Ha nem szeretnél SMS-re költeni, a pénztári blokkon szereplő AP kódot és egyéb, a pályázathoz tartozó adatokat, webes felületünkön díjmentesen is beküldheted az alábbi adatlapot kitöltve.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizd meg! A 2018. június 7. előtt beküldött pályázatok nem vesznek részt a játékban.


Játssz velünk!

AXE-Tesco nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.