×
Kaparj és nyerj a Baba-val!

Vásárolj a *meghatározott magyarországi üzletekben, egy vásárlás alkalmával, minimum 2db **Baba terméket, majd a pénzárnál átvett kaparós sorsjegyen található öt karakterből álló kódot töltsd fel és a Tiéd lehet a napi, a heti nyeremények egyike vagy a Fődíj 5.000.000 Ft (ötmillió forint) OTP Prepaid kártyán.

A Promóció időtartama: 2022.08.01. – 2022.08.28.


*A játékban résztvevő üzleteket, a teljes boltlistát a játkészabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza
**Az 1db-os szilárd szappanok nem vesznek részt a játékban.
***A kaparós sorsjegyek csak a meghatározott üzletekben és a készlet erejéig kaphatóak.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon minimum 2 db Baba terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott kaparós sorsjegyet és blokkot!
Töltse fel a vásárláskor kapott kaparós sorsjegyen található kódot!
Leírás
Vásárolj a a *meghatározott magyarországi üzletekben, egy vásárlás alkalmával, minimum 2db **Baba terméket 2022. augusztus 1. és 2022. augusztus 28. között, majd a pénzárnál átvett ***kaparós sorsjegyen található öt karakterből álló kódot töltsd fel és a Tiéd lehet a napi, a heti nyeremények egyike vagy a Fődíj 5.000.000 Ft (ötmillió forint) OTP Prepaid kártyán.

*A játékban résztvevő üzletek (a teljes boltlistát a játkészabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza):

Résztvevő boltok Hivatalos név
Ecofamily Napcsillag Kft.
Plusmarket Dél-100 Kft.
Azúr HB Group Kft
Privát max Kerekes Kft.
Best Shop Best Shop üzletlánc
Enger Market Enger Kft.
Goods Market Kevaimpex Zrt.
Príma CBA Kereskedelmi Kft.
Coop Szuper1, Szuper 2 COOP Hungary Zrt.
Reál Kelet-Alfiker Kft., Kisalföld Fűszért Kft,  Élésker Kft.

**Az 1db-os szilárd szappanok nem vesznek részt a játékban.

***A kaparós sorsjegyek csak a meghatározott üzletekben (lásd játékszabályzat 1.sz. melléklet) és a készlet erejéig kaphatóak.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a kaparós sorsjegyen található kóddal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot és a kaparós sorsjegyet kérjük, őrizd meg!Nyeremények
Kódbeküldés

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.Kérjük, vesd össze a sorsjegyen szereplő kódot a beküldendő pályázattal!
+36
KÉRDŐÍV
Feltöltő neme
Hány éves?
Milyen Baba termékeket vásárolt?
Válassz egy vagy több lehetőséget.
Mikor vásárol Baba termékeket?
Válassz egy vagy több lehetőséget.

Ha többet szeretnél megtudni a személyes adataidnak felhasználásáról, kérjük, olvasd el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával elfogadod – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük, valós adatokat adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
Kérjük, vesd össze a sorjegyen szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.

Bármelyik Baba termék kivéve az 1db-os szilárd szappanok, azok nem vesznek részt a játékban.

Vásroljon a a meghatározott magyarországi üzletekben, egy vásárlás alkalmával, minimum 2db *Baba terméket, majd a www.unileverjatek.hu/baba weboldalra küldje be pénzárnál átvett **kaparós sorsjegyen található öt karakterből álló kódot és a beküldő mobilszámát.

*Az 1db-os szilárd szappanok nem vesznek részt a játékban.
**A kaparós sorsjegyek csak a meghatározott üzletekben és a készlet erejéig kaphatóak.

A kaparós sorsjegy mellett, azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A pénztárnál kapott kaparós sorsjegyet valamint a vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A játék azonnali nyereménye, amennyiben a kaparós sorsjegy első kaparófelületén „Nyert” feliratot talál, egy darab (összesen: 40.090 db) 400ml-es kiszerelésű Baba Lanolin krémtusfürdő, melyet a pénztárnál tud beváltani, az adott boltban lévő készlet erejéig. A sorsjegyen található kód feltöltésével pedig játszhat a további nyereményekért.

A játék előre sorsolt nyerményei:
  • napi 1db (össz. 28db) 5.000 Forint értékű Regio játék vásárlási utalvány
  • heti 1db (össz.: 4db) legalább 100.000 Forint értékű otthoni Wellness csomag melynek tartalma:

 A napi és heti nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a promóció megkezdése előtt, 2022. július 28. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja 5.000.000 Ft (ötmillió forint) OTP Prepaid kártyán

A fődíj sorsolására 2022. augusztus 30. napján 09:00 órakor számítógép segítségével, közjegyző jelenlétében kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A játék azonnali nyereménye, amennyiben a kaparós sorsjegy első kaparófelületén „Nyert” feliratot talál, egy darab 400ml-es kiszerelésű Baba Lanolin krémtusfürdő, melyet a pénztárnál tud beváltani, az adott boltban lévő készlet erejéig.

A Szervező a napi, heti és fődíj nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb a kaparós sorjegyhez tartozó kód beküldése szükséges.

A Szervező egy kaprós sorsjegyen található kódot, csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.