×
Kaparj és nyerj a Baba-val!

Vásárolj a *meghatározott magyarországi üzletekben, egy vásárlás alkalmával, minimum 2db **Baba terméket, majd a pénzárnál átvett kaparós sorsjegyen található öt karakterből álló kódot töltsd fel és a Tiéd lehet a napi, a heti nyeremények egyike vagy a Fődíj 5.000.000 Ft (ötmillió forint) OTP Prepaid kártyán.

A Promóció időtartama: 2022.08.01. – 2022.08.28.


*A játékban résztvevő üzleteket, a teljes boltlistát a játkészabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza
**Az 1db-os szilárd szappanok nem vesznek részt a játékban.
***A kaparós sorsjegyek csak a meghatározott üzletekben és a készlet erejéig kaphatóak.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon minimum 2 db Baba terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott kaparós sorsjegyet és blokkot!
Töltse fel a vásárláskor kapott kaparós sorsjegyen található kódot!
Leírás
Vásárolj a a *meghatározott magyarországi üzletekben, egy vásárlás alkalmával, minimum 2db **Baba terméket 2022. augusztus 1. és 2022. augusztus 28. között, majd a pénzárnál átvett ***kaparós sorsjegyen található öt karakterből álló kódot töltsd fel és a Tiéd lehet a napi, a heti nyeremények egyike vagy a Fődíj 5.000.000 Ft (ötmillió forint) OTP Prepaid kártyán.

*A játékban résztvevő üzletek (a teljes boltlistát a játkészabályzat 1.sz. melléklete tartalmazza):

Résztvevő boltok Hivatalos név
Ecofamily Napcsillag Kft.
Plusmarket Dél-100 Kft.
Azúr HB Group Kft
Privát max Kerekes Kft.
Best Shop Best Shop üzletlánc
Enger Market Enger Kft.
Goods Market Kevaimpex Zrt.
Príma CBA Kereskedelmi Kft.
Coop Szuper1, Szuper 2 COOP Hungary Zrt.
Reál Kelet-Alfiker Kft., Kisalföld Fűszért Kft,  Élésker Kft.

**Az 1db-os szilárd szappanok nem vesznek részt a játékban.

***A kaparós sorsjegyek csak a meghatározott üzletekben (lásd játékszabályzat 1.sz. melléklet) és a készlet erejéig kaphatóak.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a kaparós sorsjegyen található kóddal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot és a kaparós sorsjegyet kérjük, őrizd meg!Nyeremények
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.08.01 - 2022.08.28
Nyertesek
Sorszám 5 millió Ft értékű Otp Prepaid kártya nyertes Település
1 Józsiné Gyöngyösi Noémi Hajdúnánás
     
Sorszám Otthoni Wellness csomag nyertesek Település
1    
2 Imrefy Istvánné Csákvár
3 Csefkóné Vidók Anita Kalocsa
4    
     
     
Sorszám 5000 Ft-os Regio utalvány nyertesek Település
1 Oroszi Hajnalka Tiszakécske
2    
3 Szabóné Berzi Márta Tiszalúc
4 Hall Dániel Ferenc Keszthely
5    
6 Csadáné Szvorényi Ilona Székesfehérvár
7    
8 Puha Katalin Nagymaros
9 Vankóné Ferencné Szentmártonkáta
10 Tóthné Szanyi Anikó Hajdúnánás
11 Vincze Erika Nyergesújfalu
12 Jámbor Noémi Üllő
13    
14 Bőhmné Végh Annamária  
15 dr. Kádár Andrea Kecskemét
16    
17    
18 Orosz Mihály Tiszavasvári
19    
20    
21    
22 Nyakó- Deák Anett Ceglédbercel
23 Szabó Tímea Sopron
24    
25    
26    
27    
28 Csipkés Lászlóné Debrecen
GY.I.K.

Bármelyik Baba termék kivéve az 1db-os szilárd szappanok, azok nem vesznek részt a játékban.

Vásroljon a a meghatározott magyarországi üzletekben, egy vásárlás alkalmával, minimum 2db *Baba terméket, majd a www.unileverjatek.hu/baba weboldalra küldje be pénzárnál átvett **kaparós sorsjegyen található öt karakterből álló kódot és a beküldő mobilszámát.

*Az 1db-os szilárd szappanok nem vesznek részt a játékban.
**A kaparós sorsjegyek csak a meghatározott üzletekben és a készlet erejéig kaphatóak.

A kaparós sorsjegy mellett, azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A pénztárnál kapott kaparós sorsjegyet valamint a vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A játék azonnali nyereménye, amennyiben a kaparós sorsjegy első kaparófelületén „Nyert” feliratot talál, egy darab (összesen: 40.090 db) 400ml-es kiszerelésű Baba Lanolin krémtusfürdő, melyet a pénztárnál tud beváltani, az adott boltban lévő készlet erejéig. A sorsjegyen található kód feltöltésével pedig játszhat a további nyereményekért.

A játék előre sorsolt nyerményei:
  • napi 1db (össz. 28db) 5.000 Forint értékű Regio játék vásárlási utalvány
  • heti 1db (össz.: 4db) legalább 100.000 Forint értékű otthoni Wellness csomag melynek tartalma:

 A napi és heti nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a promóció megkezdése előtt, 2022. július 28. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja 5.000.000 Ft (ötmillió forint) OTP Prepaid kártyán

A fődíj sorsolására 2022. augusztus 30. napján 09:00 órakor számítógép segítségével, közjegyző jelenlétében kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A játék azonnali nyereménye, amennyiben a kaparós sorsjegy első kaparófelületén „Nyert” feliratot talál, egy darab 400ml-es kiszerelésű Baba Lanolin krémtusfürdő, melyet a pénztárnál tud beváltani, az adott boltban lévő készlet erejéig.

A Szervező a napi, heti és fődíj nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb a kaparós sorjegyhez tartozó kód beküldése szükséges.

A Szervező egy kaprós sorsjegyen található kódot, csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.