CBA 3 évszak (ősz) nyereményjáték

Nyerjen a kijelölt Unilever termékekkel!

Vásároljon egyet az egyes hónapokra kijelölt*, Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott márkák közül a magyarországi CBA és CBA Príma üzleteiben 2020. szeptember 1. és 2020. november 30. között, és az Öné lehet a havi 5db 10.000Ft, 10db 5.000Ft értékű CBA vásárlási utalvány, vagy 10db HUAWEI MediaPad M5 Lite 10.1”32GB Wifi+LTE szürke Tablet egyike.

* - Szeptember 1. és 30. között: Knorr, Delikát, Baba
- Október 1. és 31. között: Knorr, Domestos, Coccolino
- November 1. és 30. között: Knorr, Lipton, Globus ketchup, mustár, majonéz, üveges mártások (egyéb Globus termékek nem vesznek részt a Játékban!)

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizd meg!

 

Játssz velünk!

CBA 3 évszak (ősz) nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Vásárlás helye*:
AP kód*:
Mobilszám*:
(Formátum: +36201234567)
Név:
Email:
Vásárlás dátuma*:
óra:
perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever Magyarország Kft milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot