CBA 3 évszak (ősz) nyereményjáték

Nyerj a kijelölt Unilever termékekkel!

Vásárolj egyet az egyes hónapokra kijelölt*, Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott márkák közül a magyarországi CBA és CBA Príma egyes üzleteiben** 2019. szeptember 1. és 2019. november 30. között, és a tied lehet a havi 5db 10.000Ft, 10db 5.000Ft értékű CBA vásárlási utalvány, vagy a 10db Samsung Galaxy A50 mobiltelefon.


*Szeptember 1. és 30. között: Delikát, Knorr, Coccolino
Október 1. és 31. között: Knorr, Baba, Domestos
November 1. és 30. között: Knorr, Lipton, Globus ketchup, mustár, majonéz üveges mártások (egyéb Globus termékek nem vesznek részt a Játékban!)


Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizd meg!


Játssz velünk!

CBA 3 évszak (ősz) nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot