CBA 3 évszak (tavasz) nyereményjáték

Nyerjen a kijelölt Unilever termékekkel!

Vásároljon egyet az egyes hónapokra kijelölt*, Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott márkák közül a magyarországi CBA és CBA Príma üzleteiben 2021. március 1. és 2021. május 31. között, és az Öné lehet a havi 5db 10.000Ft, 10db 5.000Ft értékű CBA vásárlási utalvány, vagy 10 db Apple Airpods Pro egyike.

  • * Március 1. és 31. között: Knorr, Axe, Globus ketchup, mustár, majonéz, üveges mártások (egyéb Globus termékek nem vesznek részt a Játékban!)
  • Április 1. és 30. között: Knorr, Flóraszept, Coccolino
  • Május 1. és 31. között: Delikát, Baba, Domestos

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizze meg!

 

Játssz velünk!

CBA 3 évszak (tavasz) nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Vásárlás helye*:
AP kód*:
Mobilszám*:
(Formátum: +36201234567)
Név:
Email:
Vásárlás dátuma*:
óra:
perc:
Igen, elfogadom a játék – adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – szabályzatát*.

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot. Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot