×
Carte d'Or Cba

Várásoljon bármilyen Carte d'Or 850-900ml családi jégkrémet, töltse fel a blokk adatokat és nyerje meg ajándékaink egyikét.

Promóció időtartama: 2023.05.04. - 2023.05.10.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon bármilyen Carte d'Or 850-900 ml családi jégkrémet!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásároljon a CBA Kereskedelmi Kft., CBA és CBA Príma magyarországi üzleteiben bármilyen 850 - 900 ml családi Carte d'Or jégkrémet 2023.05.04. és 2023.05.10. között és nyerje meg a 10 db Sencor konyhai kisgép szett egyikét vagy a fődíjat egy 2 személyre szóló 2 éjszakás wellness hétvégét a Hunguest Hotels szállodáinak egyikében, 150.000 Forint értékben.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!

Nyeremények
10 db Sencor konyhai kisgép szett
Fődíj 1db 150.000 Ft értékű Hunguest Hotels ajándékkártya
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.05.04 - 2023.05.10
GY.I.K.

Bármely Carte d’Or 850 - 900 ml családi jégkrém.

Vásároljon egy darab bármilyen Carte d’Or 850 - 900 ml családi jégkrémet, a Cba magyarországi üzleteiben, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/cbacdo weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra 10 db Sencor konyhai kisgép szett, melynek tartalma:
- Sencor SHB 5607CH-EUE3 Botmixer 
- Sencor SKS 7077CH intelligens konyhai mérleg

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2023. május 3. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A játék fődíja:

2 személyre szóló 2 éjszakás wellness hétvége a Hunguest Hotels szállodáinak egyikében, 150.000 Forint értékben.

A fődíj sorsolására 2023. május 12. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A Szervező a nyerteseket SMS-ben értesíti a nyertes időpontoktól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a fődíj nyertest SMS-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.