×
Carte d'Or Reál nyereményjáték

 Vásároljon a Reál Hungária Élelmiszer Kft., Reál vagy Reál Pont magyarországi üzleteiben 1 db 900 ml-es Carte d'Or terméket, és az Öné lehet a heti 4 db (összesen: 8 db) Krups KP173B31 Dolce Gusto kávéfőző egyike, vagy a fődíj 1 db 100.000 Forint értékű Reál vásárlási utalvány.

A Promóció időtartama: 2022.06.01. – 2022.06.14.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon 1 db 900ml-es Carte d'Or terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

 

Vásároljon a Reál Hungária Élelmiszer Kft., Reál vagy Reál Pont magyarországi üzleteiben 1db 900ml-es Carte d'Or terméket, 2022. június 1. és 2022. június 14. között, és az Öné lehet a heti 4 db (Összesen: 8db) Krups KP173B31 Dolce Gusto kávéfőző egyike, vagy a fődíj 1 db 100.000 Forint értékű Reál vásárlási utalvány.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.06.01 - 2022.06.14
Nyeremények
Heti 4 db (összesen: 8db) Krups KP173B31 Dolce Gusto kávéfőző
A fődíj 1 db 100.000 Forint értékű Reál vásárlási utalvány.
Nyertesek
Kávéfőző nyertesek Település
Csipkés Lászlóné Debrecen
Horváth Gyuláné Ráksi
Kurucz Nóra Kazincbarcika
Vidó Éva Békéscsaba
Kovács Emese Debrecen
Molnár Gyula Dániel Magyarszombatfa
Rigó Péter Kecskemét
Solténszky Máytás Gyöngyöshalász
Utalvány nyertes Település
Nagy Zoltánné Debrecen


GY.I.K.

Bármilyen 900ml-es Carte d’Or termék

Vásároljon 1 db 900ml-es Carte d’Or terméket majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/cdoreal  weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt valamint az azt követő 8db számot, tehát összesen 9 karaktert), a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei
- Heti 4 db (összesen: 8db) Krups KP173B31 Dolce Gusto kávéfőző.
A nyereményeket definiáló időpontok a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt 2022. május 30. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja 1 db 100.000 Forint értékű Reál vásárlási utalvány.
A fődíj sorsolására 2022. június 16. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.