×
Carte d'Or Spar nyereményjáték

Vásároljon 1 db bármilyen Carte d'Or terméket és nyerje meg a 125 pár Ipanema női szandál egyikét.


A Promóció időtartama: 2024.04.11. - 2024.05.15.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon bármilyen Carte d'Or terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásároljon a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., az INTERSPAR és a SPAR partnerek magyarországi üzleteiben (a Játékban nem vesznek részt a SPAR Express és a DESPAR üzletek) , vagy online webshopon keresztül 1 db bármilyen Carte d'Or terméket, 2024. április 11. és 2024. május 15. között, és az Öné lehet a heti 25 pár (összesen: 125 pár) női Ipanema szandál egyike.

 

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!
Nyeremények
Heti 25 db Ipanema szandál
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2024.04.11 - 2024.05.15
GY.I.K.

CDO 1 l, CDO 1.3 l, CDO Triple Luxe 650 ml, CDO Les Desserts 825-900 ml, Vegan 465 ml termékek

Carte d'Or Csokoládé

Carte d'Or Eper

Carte d'Or Vanília

Carte d'Or Madártej

Carte d'Or Dió

Carte d'Or Sorbet Citrom

Carte d'Or Puncs

Carte d'Or Sóskaramell

CDO Sugar reduced Vanilla

Carte d'Or Stracciatella

Carte d'Or Joghurt - erdei gyümölcs

Carte d'Or Tiramisu

Carte d'Or Gerbeaud Rákóczi

Carte d'Or Gerbeaud Fekete-Erdő

Carte d'Or Gerbeaud Somlói Galuska

Carte d'Or Eper- habcsók

Carte d'Or Brownie

Carte d'Or Tripla csoki

Carte d'Or Sacher

Carte d'Or Citromtorta

Carte d'Or Salted caramel

Carte d'Or Cocoa dream vegan

Carte d'Or NYE Cheesecake

CDO Cookies&Cream

Carte d'Or Baileys

CDO Solero

Carte d'Or Eggyolk liqueur

Carte d'Or Nogger Choc (hazelnut-choc)

Carte d'Or Strawberry-Yoghurt

Carte d'Or Blueberry Dream

Carte d'Or Banana-Peanutbutter Vegan

Carte d'Or Celebration KIDS

Carte d'Or Choco-Hazelnut 650 ml

Carte d'Or Caramel-Vanilla 650ml

Carte d'Or 1.3L Chocolate

Carte d'Or 1.3L Vanilla

Carte d'Or 1.3L Multiflavour

Carte d’Or Vegan 465 ml termékek

Vásároljon 1 db bármilyen Carte d'Or terméket a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., az INTERSPAR és a SPAR partnerek magyarországi üzleteiben (a Játékban nem vesznek részt a *SPAR Express és a DESPAR üzletek), vagy online webshopon keresztül, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/cdospar weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), online vásárlás esetén a számlaszámot, a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg a nyereményjáték végét követő 90 napig, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A nyereményeket definiáló időpontok a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt, 2024. április 9. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.

A Játék előre sorsolt nyereménye hetente 25 pár (összesen 125 pár, minden héten vegyesen 36-42 méretű) Ipanema Fashion Sandal VIII - 82842-20352 női szandál.

A szervező a nyertes játékosokat SMS-ben értesíti a nyertes időponttól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu e-mail címen kérhet tájékoztatást.