×
Coccolino Ecofamily nyereményjáték

Vásárolj az Ecofamily magyarországi üzleteiben egy alkalommal minimum 3000 Ft értékben bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care terméket/termékeket, majd töltsd fel a blokk adatait, kapard le a sorsjegyet és nyerd meg az azonnali, a napi, a heti vagy a fődíj nyereményeink egyikét.

Promóció időtartama: 2023.07.01. - 2023.07.30.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj min. 3000 Ft értékben Coccolino vagy Coccolino Care terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait majd kapard le a sorsjegyed.
Leírás
Vásárolj az Ecofamily magyarországi üzleteiben egy alkalommal minimum 3000 Ft értékben bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care terméket/termékeket 2023.07.01. és 2023.07.30. között, majd töltsd fel a blokk adatait, kapard le a *sorsjegyed és nyerd meg az azonnali összesen 2500 db Coccolino Blue Splash 1050 ml-es öblítő, a napi 1 db (összesen: 31 db) Unilever ajándékcsomag, a heti 1 db (összesen 4 db) Gorenje állóporszívó vagy a fődíj 2 db 500.000 Ft értékű Ajándékutalvány egyikét.

*Amennyiben a kaparós sorsjegyen "GRATULÁLUNK" felíratot talász, váltsd be bármelyik Ecofamily üzletben egy Coccolino Blue Splash 1050 ml-es öblítőre a kaparósjegy felmutatásával.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!
Nyeremények
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.07.01 - 2023.07.31
GY.I.K.

Bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care termék.

Vásároljon 3000 Ft értékben bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care terméket/termékekekt, az Ecofamily magyarországi üzleteiben, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/coccolino  weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert) a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját, a beküldő mobilszámát*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

1. A játék nyereményei a teljes időszakra 2500 db azonnali nyeremény:

Az első 5000 (ötezer) érvényes Pályázattal rendelkező Játékos, aki minimum vásárol 3000 Ft értékben Coccolino vagy Coccolino Care terméket/termékeket a Pályázat feltöltése és Szervező általi regisztrálása után jogosulttá válik 1 darab kaparósjegy lekaparására. Amennyiben a lekapart jegyen a „Gratulálunk” felirat látható, abban az esetben a nyeremény 1 db Coccolino Blue Splash 1050 ml-es öblítő, melyet a Játékos átvehet bármelyik Ecofamily üzletben a nyertes kaparósjegy felmutatásával.

A nyertes kaparósjegyek sorszámai a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt, 2023. június 26. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.

2. A játék előre sorsolt nyereményei:

Napi 1 db (összesen 31 db) Unilever ajándékcsomag
Heti 2 db (összesen: 4 db) Gorenje SVC252GFA állóporszívó

A nyerteseket definiáló, nyerteseket meghatározó időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) kisorsolására, a Játék teljes időtartamára vonatkozóan, a promóció megkezdése előtt 2023. június 26. napján 11:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

3. A játák fődíja 2 db 500.000 Forint értékű Spirit Hotel utalvány

A fődíj sorsolására 2023. augusztus 3. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Szervező a nyerteseket SMS-ben értesíti a nyertes időpontoktól számított 3 munkanapon belül.

Az első 5000 (ötezer) érvényes Pályázattal rendelkező Játékos, aki minimum vásárol 3000 Ft értékben Coccolino vagy Coccolino Care terméket/termékeket a Pályázat feltöltése és Szervező általi regisztrálása után jogosulttá válik 1 darab kaparósjegy lekaparására. Amennyiben a lekapart jegyen a „Gratulálunk” felirat látható, abban az esetben a nyeremény 1 db Coccolino Blue Splash 1050 ml-es öblítő, melyet a Játékos átvehet bármelyik Ecofamily üzletben a nyertes kaparósjegy felmutatásával.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.