Delikát – Coop nyereményjáték

Nyerjen a Delikáttal!

Vásároljon a Coop Mini, Coop Abc vagy Coop Szuper magyarországi üzleteiben az Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott Delikát termékek közül egy alkalommal minimum 600 forint értékben 2019. augusztus 15. és 2019. szeptember 29. között és az Öné lehet a heti 3db egyenként 5.000 forint értékű Erzsébet utalvány (összesen 18db), a heti 5db Russel Hobbs Desire mini aprító (összesen 30db) vagy a 3db Samsung kombinált hűtőszekrény egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartamú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!


Játssz velünk!

Delikát – Coop nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot