Delikát - CBA, Coop, Reál nyereményjáték

Nyerjen az 50 éves Delikáttal!

Vásároljon a CBA Kereskedelmi Kft., CBA és CBA Príma, a Coop vagy a Reál üzletlánc magyarországi üzleteiben egy alkalommal minimum 600 forint értékben Delikát ételízesítő terméket 2020. szeptember 1. és 2020. szeptember 30. között és az Öné lehet a minden 3. érvényes pályázat közül kisorsolt 1 db parafa edényalátét, a heti 10 db (összesen 40 darab) Zanussi ZCE01411AF edénykészlet vagy a fődíj 3 db 300.000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalvány egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!

 

Játssz velünk!

Delikát - CBA, Coop, Reál nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Vásárlás helye*:
AP kód*:
Mobilszám*:
(Formátum: +36201234567)
Név:
Email:
Vásárlás dátuma*:
óra:
perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever Magyarország Kft milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot