×
Delikát Coop nyereményjáték

Vásároljon a Coop promo+ magyarországi üzleteiben, vagy online webshopon keresztül, egy vásárlás alkalmával, minimum 800 forint értékben bármilyen Delikát* terméket/termékeket, és nyerje meg nyereményeink egyikét.

*(ételízesítő, leves, instant tésztás leves és leveskocka)

A Promóció időtartama: 2023.09.01. – 2023.09.30.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon min. 800 ft értékben bármilyen Delikát terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásároljon a Coop promo+* magyarországi üzleteiben, vagy online webshopon keresztül, egy vásárlás alkalmával, minimum 800 forint értékben bármilyen Delikát** terméket/termékeket 2023.09.01. és 2023.09.30. között, és az Öné lehet a 12 db Sencor robotporszívó (SRV-2230TI) vagy a 12 db Russell Hobbs Desire komplex konyhai robotgép (23480-56, 1000W, piros) egyike.

*A Coop promo + üzleteket megtekintheti a www.coop.hu weboldalon, ahol a részletes szűrő segítségével mindig elérhetőek az aktuális promo + üzletek, városonként szűrve.

**(ételízesítő, leves, instant tésztás leves és leveskocka)


Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!

Nyeremények
12 db Sencor robotporszívó
12 db Russell Hobbs Desire komplex konyhai robotgép
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.09.01 - 2023.09.30
GY.I.K.

Bármilyen Delikát ételízesítő, leves, instant tésztás leves és leveskocka.

Vásároljon egy alkalommal, minimum 800 Ft értékben bármilyen Delikát* terméket/termékeket a Coop promo+** magyarországi üzleteiben, vagy online webshopon keresztül , majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/delikatcoop weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.***

*(ételízesítő, leves, instant tésztás leves és leveskocka)

**A Coop promo + üzleteket megtekintheti a www.coop.hu weboldalon, ahol a részletes szűrő segítségével mindig elérhetőek az aktuális promo + üzletek, városonként szűrve.***Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra:
- 12 db Sencor robotporszívó (SRV-2230TI)
- 12 db Russell Hobbs Desire komplex konyhai robotgép (23480-56, 1000W, piros)

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2023. augusztus 30. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti az adott nyertes időponttól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu e-mail címen kérhet tájékoztatást.