Delikát – Tesco nyereményjáték

Nyerjen Russell Hobbs termékeket a Delikáttal!

Vásároljon a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. magyarországi üzleteiben a Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott Delikát termékek közül egy alkalommal minimum 1000 forint értékben 2019. augusztus 1. és 2019. augusztus 31. között és az Öné lehet a napi 5db Russell Hobbs kézi mixer (összesen 155db), a heti 10db Russel Hobbs 3in1 botmixer (összesen 40db) vagy a 3db Russell Hobbs konyhai kisgépből álló ajándékcsomag egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartamú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!


Játssz velünk!

Delikát – Tesco nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot