× LeírásNyereményekKódfeltöltésGYIK
Dove Rossmann nyereményjáték

Vásárolj a Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. magyarországi üzletben vagy online webshopon keresztül egy alkalommal legalább 1000 Ft értékben bármilyen Dove terméket, és a Tiéd lehet a napi és heti nyereményeink egyike. A játék garantált nyereménye pedig egy belépő az online Dove Önbizalom napra.

A Promóció időtartama: 2021.10.18. – 2021.11.26.


Kódfeltöltés
Mit kell tennie?
 
Vásárolj egy vásárlás alkalmával minimum 1000 Ft értékben bármilyen Dove terméket/termékeket.
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Játssz és Nyerj!

Vásárolj a Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. magyarországi üzleteiben vagy online webshopon keresztül egy alkalommal legalább 1000 Ft értékben bármilyen Dove terméket/termékeket 2021. október 18. és 2021. november 26. között és a Tiéd lehet a napi 2 db (összesen 80db) ajándékcsomag vagy a heti 1 db (összesen 6db) Önbizalom tréning voucher egyike. A Játék garantált nyereménye, minden érvényes pályázatot beküldő részére egy belépő az Online Dove Önbizalom Napra.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
Napi 2 db (összesen 80db) ajándékcsomag
Heti 1db (összesen 6db) 6 alkalmas Önbizalom tréning voucher
Garantált belépő az Online Dove Önbizalom napra, minden érvényes pályázatot beküldő részére
KÓDFELTÖLTÉS

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges.

Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

A
 : 
+36
(Formátum: +36201234567)

Kérjük, vesd össze a blokkon vagy számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

KÉRDŐÍV
Feltöltő neme
Hány éves vagy?
Mikor vásárolsz Dove termékeket?
Több választ is megjelölhet.
Milyen terméket vásároltál?
Több választ is megjelölhet.

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Bármilyen Dove termék

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon a Rossmannban egy alkalommal legalább 1000 Ft értékben bármilyen Dove terméket majd a termék megvásárlását követően töltse fel pályázatát a www.unileverjatek.hu/dove weboldalra.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?A Játék előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra:
- napi 2db (össz.: 80db) Ajándékcsomag
- heti 1db (össz.: 6db) Önbizalom tréning voucher


A nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt, 2021. október 14. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.

A Játék garantált nyereménye, minden érvényes pályázatot beküldő részére egy belépő az Online Dove Önbizalom Napra A rendezvény várhatóan 2022 év elején kerül megrendezésre.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Több nyereményt is nyerhetek?

Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum 1 db napi és 1 db heti nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt. A garantált belépőt a Dove Önbizalom napra minden érvényes pályázatot beküldő megkapja.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van a Pályázatával. Ellenkező esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu email címen kérhet tájékoztatást.