Dove - Tesco nyereményjáték

A törődés nyerő párosa!

Vásárolj egy alkalommal együttesen legalább 1 darab Dove noi dezodor/izzadásgátlót vagy tusfürdőt és 1 darab Dove Men+Care férfi dezodor/izzadásgátlót vagy tusfürdőt a Tesco-Global Áruházak Zrt. bármely magyarországi üzletében 2018. november 29. és 2018. december 24. között, és a tied lehet a napi 1db (összesen 26db) Cinema City páros mozijegy (a páros mozijegyekhez tartozik 2db közepes Popcorn menü is) vagy a 3db Samsung MU6102 televízió egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizd meg!


Játssz velünk!

Dove - Tesco nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot