„Egy tubussal nyerhet – Signal és Amodent” nyereményjáték

Egy tubussal nyerhet!

Vásároljon a játékban résztvevő* CBA, Coop, Príma, Reál vagy Reál Pont magyarországi üzleteiben a a Signal vagy Amodent fogkrémek közül legalább egyet 2019. április 1. és 2019. május 26. között és az Öné lehet a heti 1db piros Csepel kerékpár (összesen 8db) egyike vagy a fődíj, egy 250.000Ft értékű MediaMarkt ajándékkártya.

* A játékban résztvevő CBA, Coop, Príma, Reál és Reál Pont üzletek listája az alábbi linkeken található:

Reál és Reál Pont üzletek listája
CBA és Príma üzletek listája
Coop üzletek listája

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartamú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!


Játssz velünk!

„Egy tubussal nyerhet – Signal és Amodent” nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot