EuroFamily nyereményjáték

Spájzolj be az Unileverrel!

Vásárolj az EuroFamily magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül egy alkalommal legalább 1000 forint értékben a Knorr, Delikát, Globus ketchup, mustár, majonéz és grill szószók*, Lipton filteres teák**, Saga márkanevek alatt forgalmazott termékek közül 2020. október 1. és 2020. október 31. között és a Tiéd lehet heti 3 darab (összesen 12 darab) Berlinger Haus 10 db-s rosé gold edénykészlet vagy a fődíj 1 darab Gorenje ORK192C Kombinált hűtőszekrény/fagyasztó.

*Egyéb Globus termékek nem vesznek részt a Játékban. **A Lipton Ice teák nem vesznek részt a Játékban.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal. A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre. Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

 

Játssz velünk!

EuroFamily nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Vásárlás helye*:
AP kód*:
Mobilszám*:
(Formátum: +36201234567)
Név:
Email:
Vásárlás dátuma*:
óra:
perc:
Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet (nem kötelező)Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever Magyarország Kft milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot