× LeírásNyereményekKódfeltöltésGYIK
Grillezz és nyerj!

Vásárolj bármely magyarországi üzletben vagy online webshopon keresztül a megjelölt termékek közül, és a Tiéd lehet a havi nyeremények egyike vagy a fődíj 1.500.000 Ft (egymillió ötszázezer forint) OTP Prepaid kártyán.

Amennyiben a CBA, Coop, Reál, Tesco vagy Spar magyarországi üzleteiben vagy online webshopján keresztül vásárolsz, akkor a havi nyeremények és a fődíj sorsoláson kívül, részt veszel egy külön sorsoláson is (lásd a leírás menüpont alatt).

A Promóció időtartama: 2021.06.01. – 2021.08.31.


Kódfeltöltés
Mit kell tennie?
 
Vásároljon egyet a kijelölt termékek közül!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Grillezz és nyerj!

Vásárolj *bármely magyarországi üzletben vagy online webshopon keresztül egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben **Globus mustárt, ketchupot, majonézt vagy grill szószt, Knorr fűszer- és páckeverékeket vagy bármilyen Hellmann’s terméket 2021. június 1. és 2021. augusztus 31. között és a Tiéd lehet a havi nyeremények egyike:

  • Június 1 – június 30 közötti időszak nyereménye 15 db 100.000 Forint értékű JYSK utalvány
  • Július 1 – Július 31 közötti időszak nyereménye 15 db 100.000 Forint értékű Média Markt utalvány
  • Augusztus 1 – Augusztus 31 közötti időszak nyereménye 15 db 100.000 Forint értékű Dechatlon utalvány

vagy a fődíj 1.500.000 Ft (egymillió ötszázezer forint) OTP Prepaid kártyán.

*Amennyiben a CBA, Coop, Reál, Tesco vagy Spar magyarországi üzleteiben vagy online webshopján keresztül vásárolsz egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben **Globus mustárt, ketchupot, majonézt vagy grill szószt, Knorr fűszer- és páckeverékeket vagy bármilyen Hellmann’s terméket a Játék időtartama alatt, akkor a fődíj sorsoláson kívül részt veszel az alábbi nyeremények sorsolásán is:

  • CBA üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 12 db Sencor STM 3754RD, piros konyhai robotgép.
  • Coop üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 12 db Sencor STM 3754RD, piros konyhai robotgép.
  • Reál üzletekben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 6 db Sencor STM 3754RD, piros konyhai robotgép.
  • Tesco üzletekben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 10 db Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Interstellar Grey, 6/128 GB okostelefon.
  • Spar üzletekben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 10 db Xiaomi Mi Roboot Vacuum-Mop Pro fehér SKV4110GL robotporszívó.

**Egyéb Globus termékek nem vesznek részt a Játékban

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
KÓDFELTÖLTÉS

A pályázat beküldés határideje lejárt.

A Promóció időtartama: 2021.06.01. – 2021.08.31.


GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Globus mustár, ketchup, majonéz, grill szósz(egyéb Globus termékek nem vesznek részt!), Knorr fűszer- és páckeverékek illetve bármilyen Hellmann’s termék

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben Globus mustárt, ketchupot, majonézt vagy grill szószt, Knorr fűszer- és páckeverékeket vagy bármilyen Hellmann’s terméket majd a termék megvásárlását követően töltse fel pályázatát a www.unileverjatek.hu/grill weboldalra.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A havi nyeremények kisorsolása bármely magyarországi üzletben történő vásárlás esetén:

Június havi sorsolás: 2021.07.02. 10:00
A sorsolás a 2021.06.01. - 2021.06.30. között beérkezett érvényes Pályázatokból történik. Nyeremény: 15 db 100.000 Forint értékű JSYK utalvány.
Július havi sorsolás: 2021.08.03. 10:00
A sorsolás a 2021.07.01. - 2021.07.31. között beérkezett érvényes Pályázatokból történik. Nyeremény: 15 db 100.000 Forint értékű Média Markt utalvány.
Augusztus havi sorsolás: 2021.09.02. 10:00
A sorsolás a 2021.08.01. - 2021.08.31. között beérkezett érvényes Pályázatokból történik. Nyeremény: 15 db 100.000 Forint értékű Dechatlon utalvány.

CBA üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 12 db Sencor STM 3754RD, piros konyhai robotgép. A sorsolásra 2021. szeptember 2. napján 10:30 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Coop üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 12 db Sencor STM 3754RD, piros konyhai robotgép. A sorsolásra 2021. szeptember 2. napján 11:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Reál üzletekben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 6 db Sencor STM 3754RD, piros konyhai robotgép. A sorsolásra 2021. szeptember 2. napján 11:30 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Tesco üzletekben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 10 db Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Interstellar Grey, 6/128 GB okostelefon. A sorsolásra 2021. szeptember 2. napján 12:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Spar üzletekben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 10 db Xiaomi Mi Roboot Vacuum-Mop Pro fehér SKV4110GL robotporszívó. A sorsolásra 2021. szeptember 2. napján 12:30 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A fődíj sorsolására 2021. szeptember 3. napján 09:00 órakor számítógép segítségével, közjegyző jelenlétében kerül sor az összes beérkezett érvényes pályázatból.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Több nyereményt is nyerhetek?

Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel havonta maximum egy utalvány nyerhető.
CBA üzletben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy Sencor robotgép nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Coop üzletben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy Sencor robotgép nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Reál üzletekben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy Sencor robotgép nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Tesco üzletekben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy Xiaomi okostelefon nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
Spar üzletben vásárlók közül, azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maxmimum egy Xiaomi robotporszívó nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van a Pályázatával. Ellenkező esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérheti annak törlését az info@unileverinfo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu email címen kérhet tájékoztatást.