Grill-Tesco nyereményjáték

Grillezz velünk és nyerj!

Vásárolj a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. magyarországi üzleteiben minimum 1000 Ft értékben Knorr, Globus vagy Hellmann’s terméket* 2020. június 25. és 2020. július 8. között és az Tiéd lehet a napi 3 darab (összesen 42 darab) JBL Flip5 piros Bluetooth hangszóró egyike.

* A promócióban résztvevő termékek:

  • minden Knorr fűszerkeverék és salátaöntet por,
  • minden Globus mustár, majonéz, ketchup, grill szósz,
  • minden Hellmann’s termék

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal. A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

 

Játssz velünk!

Grill-Tesco nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Vásárlás helye*:
AP kód*:
Mobilszám*:
(Formátum: +36201234567)
Név:
Email:
Vásárlás dátuma*:
óra:
perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever Magyarország Kft milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot