× LeírásSzavazás állásaLegnépszerűbb termékeinkNyereményekKódfeltöltésNyertesekGYIK
SZAVAZZON ÉS NYERJEN!

Vásároljon bármilyen Domestos terméket és Öné lehet fődíjaink egyike, ha az AP-kódjával szavaz Iskolamosdó programunkban.
Ráadásul így saját otthona mellett a rászoruló iskolákba is higiéniai csomagot juttathat.

Nyeremények:
5x Sharp vírusölő hatású légtisztító
Napi 2x Tökéletes higiénia csomag

A promóció időtartama: 2021. 05. 01 - 2021. 06. 30.


Kódfeltöltés
Mit kell tennie?
 
Vásároljon bármilyen Domestos terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
TÁMOGASSA AZ ISKOLÁKAT!

Iskolamosdó Programunkban most nem csak Ön nyerhet, de a sulikba is higiéniai csomagot juttathat.

Az Unilever Magyarország Kft. és a Klebelsberg Központ együttműködésében életre hívott Iskolamosdó Program keretében hátrányos helyzetű iskolákat támogatunk higiéniai csomaggal. Válassza ki, hogy melyiket!

Bővebben a programról:
A Domestos idén is megállíthatatlanul küzd a vírusok és baktériumok ellen! A programot azért indítottuk útjára, hogy támogatást adjunk az iskoláknak az egyik legfontosabb problémakör megoldásában, a higiénia javításában, ennek köszönhetően a betegségek megelőzésében is. Célunk, hogy megtaláljuk azokat az iskolákat, ahol legjobban hasznosulhat a támogatás és helyszíni akcióval hívjuk fel az emberek figyelmét az iskolai illemhelyek higiéniájának fontosságára, emellett ösztönözzük a gyerekeket a helyes tisztálkodási szokások elsajátítására.

Idén 100 darab kiválasztott általános iskolába juttatunk el több hónapra elegendő higiéniai csomagot.

Szavazás állása
 
Helyezés Iskola
1. Szegedi Arany János Általános Iskola
2. Balsaráti Vitus János Általános Iskola
3. Mosonmagyaróvári Fekete István Általános Iskola
4. Ibolya Utcai Általános Iskola
5. Markazi Várvölgye Általános Iskola
6. Szegő Gábor Általános Iskola
7. Budapest XX. Kerületi Ady Endre Általános Iskola
8. Levéli Német Nemzetiségi Általános Iskola
9. Kunmadarasi Általános Iskola
10. Budapest III. Kerületi Kerék Általános Iskola és Gimnázium
Legnépszerűbb termékeink
Nyeremények
KÓDFELTÖLTÉS
Küldje be pályázatát az alábbi mezők kitöltésével.
A
 : 
+36
(Formátum: +36201234567)
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és adunk 20% kedvezményt Domestos termékekre az EMAG-on.

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Nyertesek
GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Az összes Domestos termék részt vesz.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon 1 db bármilyen Domestos terméket majd a vásárlást követően töltse fel a blokk alján található AP kódot a www.unileverjatek.hu/higieniaboljeles weboldalra

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

Az napi nyeremények esetében, a nyereményeket definiáló időpontok a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt, 2021. Április 28. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.
A fődíj sorsolására 2021. Július 2. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több Domestos terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van a Pályázatával. Ellenkező esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérheti annak törlését az info@unileverinfo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu email címen kérhet tájékoztatást.