Grill - Kifli.hu nyereményjáték

Nyerj egy Tefal elektromos grillsütőt!

Vásárolj a Kifli.hu online webáruházában egy alkalommal minimum 1000 forint értékben bármely Knorr Pác- és Fűszerkeverék, Globus Ketchup, Globus Mustár, Globus Majonéz, Globus grill szósz valamint Hellmann’s termékek közül 2020. június 17. és 2020. július 22. között és a Tiéd lehet a 3 db Tefal Ultracompact 600 Comfort GC306012 elektromos grill egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a számlán szereplő számlaszámmal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartamú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti számlát kérjük, őrizd meg!

 

Játssz velünk!

Grill - Kifli.hu nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Vásárlás helye*:
Számlaszám*:
Mobilszám*:
(Formátum: +36201234567)
Név:
Email:
Vásárlás dátuma*:
 Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever Magyarország Kft milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot