× LeírásNyereményekKódfeltöltésGYIK
Knorr Spar nyereményjáték

Vásároljon a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., az INTERSPAR és a SPAR partnerek magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben bármilyen Knorr terméket/termékeket és az Öné lehet a nyereményeink egyike vagy a fődíj 1 db Samsung TV (55" Q70T QLED Smart 4K) Samsung Hangprojektorral (HW-Q60T 5.1ch).

A Promóció időtartama: 2021. augusztus 19. és 2021. szeptember 29.


Kódfeltöltés
Mit kell tennie?
 
Vásároljon minimum 1000 Ft értékben Knorr termékek közül!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Nyerjen Knorr termékekkel!

Vásároljon a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., az INTERSPAR és a SPAR partnerek magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben bármilyen Knorr terméket/termékeket 2021. augusztus 19. és 2021. szeptember 29. között és az Öné lehet a 30 db Sencor Vízforraló (SWK1795SS), a 6 db Lenovo laptop (Ideapad-3-81wb00llhv) vagy a fődíj 1 db Samsung TV (55" Q70T QLED Smart 4K) Samsung Hangprojektorral (HW-Q60T 5.1ch) egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!

Nyeremények
KÓDFELTÖLTÉS

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges.

Kérjük valós adatokat adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

A
 : 
+36
(Formátum: +36201234567)

Kérjük, vesd össze a blokkon vagy számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Az összes Knorr termék.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon a Spar üzletekben, egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben, Knorr terméket/termékeket majd a vásárlást követően töltse fel pályázatát a www.unileverjatek.hu/knorrspar weboldalra.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Visszakapom a beküldött blokkomat?

A Szervező a beküldött blokkokat visszaküldeni nem tudja, így javasoljuk, hogy külön blokkoltassa azokat a termékeket, amelyekkel különböző nyereményjátékokon szeretne részt venni.

Hogyan történik a sorsolás?

A nyereményeket definiáló időpontok (nyertes időpont/ok) a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt 2021. augusztus 17. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A fődíj sorsolására 2021. október 1. napján 11:00 órakor számítógép segítségével kerül sor. A sorsoláson az összes beérkezett érvényes pályázat részt vesz.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Több nyereményt is nyerhetek?

"Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy vízforraló és egy laptop nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt. Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy fődíj nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt."

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu email címen kérhet tájékoztatást.