Magnum – Tesco nyereményjáték

Nyerjen a Magnummal!

Vásároljon a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül legalább 1db Magnum Poharas, Magnum Multipack vagy Magnum Mini Multipack terméket* 2019. július 2. és 2019. július 29. között és az Öné lehet a napi 1db Cinema City páros mozijegy (összesen: 28db) vagy a Fődíj 1db 250.000 forint értékű belföldi IBUSZ utalvány.

*Magnum Poharas 440ml
Magnum Mini Multipack (6*55ml; 6*60ml)
Magnum Multipack (4*88ml – 4*110ml)
Magnum Bonboniera (12*12 ml)

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartamú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!


Játssz velünk!

Magnum – Tesco nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot