×
Magnum Shell nyereményjáték

Vásároljon a Shell Hungary Zrt., magyarországi töltőállomásain 1 db bármilyen Magnum jégkrémet és az Öné lehet a heti 3 db (összesen: 24 db) 10.000 Clubsmart pont jóváírás egyike vagy a fődíj 1 db MacBook Air.


A Promóció időtartama: 2023.07.03. – 2023.08.27.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon 1db Magnum jégkrémet!
Őrizze meg a vásárláskor kapott promóciós szelvényt és a blokkot!
Töltse fel a promóciós szelvényen található sorszámot és a kért blokk adatokat.
Leírás
Vásároljon a Shell Hungary Zrt*., magyarországi töltőállomásain 2023.07.03. és 2023.08.27. között, 1 db bármilyen Magnum jégkrémet és az Öné lehet a heti 3 db (összesen: 24 db) 10.000 Clubsmart pont jóváírás egyike vagy a fődíj 1 db MacBook Air.

*A Tesco minishop üzletek nem vesznek részt a nyereményjátékban. A Játékban résztvevő üzletek listája megtalálható a Játékszabályzat 1. számú mellékletében.


Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztárnál kapott promóciós szelvénnyel és a blokkon szereplő, a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot és a promóciós szelvényt kérjük, őrizze meg!
Nyeremények
Heti 3 db 10.000 ClubSmart pont jóváírás
Fődíj 1 db MacBook Air
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.07.03 - 2023.08.27
GY.I.K.

Vásároljon 1 db bármilyen Magnum jégkrémet, a Shell Hungary Zrt., magyarországi töltőállomásain, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/magnumshell  weboldalra küldje be a promóciós szelvényen található sorszámot (összesen 8 karakter mely számból és/vagy betűből áll), a vásárlás dátumát és időpontját és a beküldő mobilszámát.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló promóciós szelvényeket fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik a sorszám, továbbá kérjük a vásárlást igazoló eredeti blokkot is őrizze meg!

A vásárlást igazoló eredeti Blokkot és a hozzá kapott promóciós szelvényt, mert nyertesség esetén ezeket a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot és a promóciós szelvényt nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A játék előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra:

- Hetente 3 db (összesen: 24 db) 10.000 Clubsmart pont, mely már meglévő ClubSmart kártyára vagy amennyiben a nyertes nem rendelkezik ilyen kártyával, akkor egy új ClubSmart kártyára kerül jóváírásra.

A nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2023. június 29. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A játék fődíja:

- 1 db MacBook Air – M2 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val, 256GB SSD – asztroszürke (MLXW3MG/A)

A fődíj sorsolására 2023. augusztus 29. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A Szervező a nyerteseket SMS-ben értesíti a nyertes időpontoktól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton, futárral vagy a nyertes email címére online formában juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb promóciós szelvény sorszám, blokk kibocsátási dátum, időpont beküldése szükséges.

A Szervező egy promóciós szelvény sorszámot, blokk dátumot és időpontot, csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos promóciós szelvény sorszámot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.