×
Mosson és nyerjen az Unileverrel!

Vásároljon egy számlán minimum bruttó *50.000 Ft értékben Coccolino, Coccolino Care vagy Surf (60 mosásos) terméket, a játékban résztvevő Nagykereskedésekben, és az Öné lehet a heti nyeremények vagy a fődíjak egyike.

A Promóció időtartama: 2024.06.01. - 2024.06.30.


Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon min. bruttó *50.000 Ft értékben a megadott termékek közül!
Őrizze meg a vásárláskor kapott számlát!
Töltse fel a vásárlást igazoló számla adatait!
Leírás
Vásároljon egy számlán minimum bruttó 50.000 Ft értékben Coccolino, Coccolino Care vagy Surf (60 mosásos) terméket a játékban résztvevő *Nagykereskedésekben, és az Öné lehet az alábbi nyeremények egyike:
- Heti 5 db (összesen: 20 db) Russell Hobbs Air Fryer 

- vagy a Fődíjak:
  • 3 db iPhone mobiltelefon
  • 5 db Xiaomi elektromos roller 
*A játékban résztvevő Nagykereskedések pontos listáját megtalálja a játékszabályzat 1. pontjában.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a számlán szereplő számlaszámmal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti számlát kérjük, őrízze meg!
Nyeremények
Kódbeküldés

Küldje be pályázatát az alábbi mezők kitöltésével.Kérjük, vesd össze a blokkon vagy számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
APA
 : 
+36

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.

Coccolino, Coccolino Care valamint a Surf (60 mosásos) termékek.

nyereményjátékban kizárólag azon magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozás, vagy közintézmény vehet részt, amely érvényes magyar adószámmal rendelkezik és a Játék időtartama alatt, a Játékban résztvevő egyes Nagykereskedésekben vásárol, minimum bruttó 50.000 Ft értékben Coccolino, Coccolino Care vagy Surf (60 mosásos) termékek közül, majd a termékek megvásárlását követően a www.unileverjatek.hu/nagykercoccolino weboldalon megadja a következő adatokat:

 - a vásárló vállalat neve

- a vásárló vállalat adószáma

- kapcsolattartó neve

- kapcsolattartó telefonszáma

- kapcsolattartó e-mail címe

- a számla száma és kelte, amellyel részt szeretne venni a Játékon

- melyik promócióban résztvevő nagykereskedésnél vásárolt

Csak azokat a vásárlást igazoló Számlákat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az számlaszám, a vásárlás dátuma, a vásárló vállalat adatai és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti számlát kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri és az ellenőrzés után visszajuttatja a nyertesnek.

A játék előre sorsolt nyereményei:
- heti 5 db (összesen 20 db) Russell Hobbs Air Fryer 26510-56 

A nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt, 2024. május 29. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.

A Játék fődíjai:

  • 3 db iPhone 15 256 GB, fekete mobiltelefon
  • 5 db Xiaomi elektromos roller Electric Scooter 4 EU / BHR7128EU
A fődíj sorsolására 2024. július 3. napján 10:30-kor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a kisorsolt nyertes időponttól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményt postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

A Szervező egy számlaszámot és dátumot, illetve egy számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos számlaszámot és dátumot, tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Nyertesség esetén a Szervező a vásárlást igazoló eredeti blokkot bekéri, és ellenőrzés után visszajuttatja a nyertesnek.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel a pályázatodat, úgy kérjük jelezd az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhetsz tájékoztatást.