×
Nyerjen!

Vásároljon egy számlán minimum bruttó *50.000 Ft értékben Dove, Axe, vagy Rexona termékeket, a játékban résztvevő Nagykereskedésekben, és az Öné lehet az 5 db Samsung TV vagy az 5 db iPhone nyeremények egyike.

A Promóció időtartama: 2024.07.01. - 2024.07.31.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon min. bruttó *50.000 Ft értékben a megadott termékek közül!
Őrizze meg a vásárláskor kapott számlát!
Töltse fel a vásárlást igazoló számla adatait!
Leírás
Vásároljon egy számlán minimum bruttó 50.000 Ft értékben Dove, Axe, vagy Rexona termékeket a játékban résztvevő *Nagykereskedésekben, és az Öné lehet az 5 db Samsung TV vagy az 5 db iPhone mobiltelefon egyike.

*A játékban résztvevő Nagykereskedések pontos listáját megtalálja a játékszabályzat 1. pontjában.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a számlán szereplő számlaszámmal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti számlát kérjük, őrízze meg!
Nyeremények
5 db Samsung TV
5 db iPhone mobiltelefon
Kódbeküldés

Küldje be pályázatát az alábbi mezők kitöltésével.


Kérjük, vesd össze a számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
A
 : 
+36

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.

nyereményjátékban kizárólag azon magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozás, vehet részt, amely érvényes magyar adószámmal rendelkezik és a Játék időtartama alatt, a Játékban résztvevő egyes Nagykereskedésekben vásárol, minimum bruttó 50.000 Ft értékben Dove, Axe vagy Rexona termékek közül, majd a termékek megvásárlását követően a www.unileverjatek.hu/nagykerkozmetika weboldalon megadja a következő adatokat:

 - a vásárló vállalat neve

- a vásárló vállalat adószáma

- kapcsolattartó neve

- kapcsolattartó telefonszáma

- kapcsolattartó e-mail címe

- a számla száma és kelte, amellyel részt szeretne venni a Játékon

- melyik promócióban résztvevő nagykereskedésnél vásárolt

Csak azokat a vásárlást igazoló Számlákat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az számlaszám, a vásárlás dátuma, a vásárló vállalat adatai és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti számlát kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri és az ellenőrzés után visszajuttatja a nyertesnek.

A Játék fődíjai:

  • 5 db Samsung QE65Q60C TV
  • 5 db iPhone 14 mobiltelefon
A fődíj sorsolására 2024. augusztus 2. napján 09:30-kor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a kisorsolt nyertes időponttól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményt postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

A Szervező egy számlaszámot és dátumot, illetve egy számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos számlaszámot és dátumot, tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Nyertesség esetén a Szervező a vásárlást igazoló eredeti blokkot bekéri, és ellenőrzés után visszajuttatja a nyertesnek.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel a pályázatodat, úgy kérjük jelezd az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhetsz tájékoztatást.