Eurofamily nyerményjáték

Nyári nyereményhullám!

Vásárolj az EuroFamily magyarországi üzleteiben egy alkalommal legalább 1 darab dezodort és legalább 1 darab tusfürdőt az Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott márkák közül* (bármilyen kombinációban), 2019. június 1. és 2019. július 31. között és a tied lehet a heti 2 db (összesen 18db) egyenként 20.000 Ft értékű Eurofamily ajándékutalvány vagy a fődíj havi 1db (összesen 2db) Samsung UE55RU7402 televízió és hangfal egyike.
*Axe, Dove, Rexona, Baba

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a blokkon/számlán szereplő AP kóddal/számlaszámmal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!


Játssz velünk!

Eurofamily nyerményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!(Formátum: +36201234567)

óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot