Coccolino – Plus Market nyereményjáték

Nyerjen Coccolino termékekkel!

Vásároljon a Plus Market magyarországi üzleteiben együttesen 1 db Coccolino Care 2,4L vagy Coccolno Care 40db-os kapszulát és 1 db bármilyen Coccolino öblítő terméket 2021. május 3. és 2021. május 31. között és az Öné lehet a napi 1db (összesen: 29db) Coccolino törölköző, a heti 1db (összesen: 4db) 20.000 forint értékű Cocclino ajándékcsomag vagy a fődíj 2db Samsung mosógép (WW70T4540TE/LE) egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!

 

Játssz velünk!

Coccolino – Plus Market nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Vásárlás helye*:
AP kód*:
Mobilszám*:
(Formátum: +36201234567)
Név:
Email:
Vásárlás dátuma*:
óra:
perc:

KÉRDŐÍV

1. Neme?
2. Életkora?
3. Lakhelye?
4. Honnan szerzett tudomást a promócióról?
5. Milyen gyakran vásárol Coccolino terméket?
6. Milyen egyéb ajándéknak örülne egy következő promóció során?
Igen, elfogadom a játék – adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – szabályzatát*.

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot. Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot