×
Plus Market vegyi nyereményjáték

Vásároljon a Plus market magyarországi üzleteiben, egy vásárlás alkalmával, minimum 3000 forint értékben bármilyen Coccolino, Cif, Domestos vagy Flóraszept terméket/termékeket, és nyerje meg nyereményeink egyikét.

A Promóció időtartama: 2023.09.01. – 2023.09.30.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon min. 3000 ft értékben bármilyen Coccolino, Cif, Domestos vagy Flóraszept terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásároljon a Plus market magyarországi üzleteiben, egy vásárlás alkalmával minimum 3000 forint értékben, bármilyen Coccolino, Cif, Domestos vagy Flóraszept terméket/termékeket 2023.09.01. és 2023.09.30. között, és az Öné lehet a napi 1 db (összesen 30 db) Unilever ajándékcsomag és a heti 1 db (összesen 4 db) 50.000 Ft értékű Plus Market utalvány egyike, vagy a fődíj 1 db Xiaomi Robot Vacuum X10+ EU robot porszívó.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!

Nyeremények
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.09.01 - 2023.09.30
GY.I.K.

Bármilyen Coccolino, Cif, Domestos vagy Flóraszept termék.

Vásároljon egy alkalommal, minimum 3000 Ft értékben bármilyen Coccolino, Cif, Domestos vagy Flóraszept terméket/termékeket a Plus market magyarországi üzleteiben, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/plusmarketvegyi weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.**

*(ételízesítő, leves, instant tésztás leves és leveskocka)**Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei:

- napi 1 db (összesen 30 db) Unilever ajándékcsomag
- heti 1 db (összesen 4 db) 50.000 Ft értékű Plus Market utalvány

A nyereményeket definiáló időpontok a promóció megkezdése előtt, 2023. augusztus 28. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.

A Játék fődíja:
- 1 db Xiaomi Robot Vacuum X10+ EU robot porszívó

A fődíj sorsolására 2023. október 2. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A napi, illetve a heti nyertes játékosokat sms-ben értesítjük az adott nyertes időponttól számított 3 munkanapon belül.

A fődíj nyertest SMS-ben értesítjük a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu e-mail címen kérhet tájékoztatást.