×
Plus market XXL

Vásárolj a Plus market magyarországi üzleteiben, egy vásárlás alkalmával, minimum 2499 Forint értékben a megadott XXL termékek közül, és a Tiéd lehet a 2db Samsung UE65TU7022KXXH Smart LED televízió (163cm, 4K Ultra HD) egyike.

 

A Promóció időtartama: 2022. március 1. és 2022. március 31.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj egy vásárlás alkalmával, min. 2499 Ft értékben a megadott termékek közül!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásárolj a Plus market magyarországi üzleteiben, egy vásárlás alkalmával, minimum 2499 Forint értékben a megadott termékek közül* 2022. március 1. és 2022. március 31. között, és a Tiéd lehet a 2db Samsung UE65TU7022KXXH Smart LED televízió (163cm, 4K Ultra HD) egyike.

 

*A Játékban résztvevő termékek:

 

 • Axe dezodor 250 ml, 
 • Axe tusfürdő 700 ml, 
 • Baba tusfürdő 750 ml, 
 • Baba tusfürdő 5 l,
 • Coccolino öblítőkoncentrátum 2,9 l, 
 • Coccolino Care mosógél 60mosás 2,4 l, 
 • Coccolino Care mosókapszula 40 db, 
 • Domestos Power 5 Wc rúd 5 x 55 g, 
 • Domestos higiénikus törlőkendő 100 db, 
 • Dove tusfürdő 750 ml, 
 • Surf Mosógél 60mosás 3 l, 
 • Surf mosópor 60mosás 3,9 kg,
 • Surf Triokapszula 50mosás 0,95 l,
 • Szavo Penész Elleni Szer 500 ml,
 • Globus Mindennapi Ketchup 1 kg,
 • Globus ketchup 840 gr (flakonos), 
 • Globus majonéz 715 gr (flakonos), 
 • Globus Mustár 720 gr (flakonos), 
 • Delikát ételízesítő 1kg.

 

 

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!
Nyeremények
2db Samsung Smart LED televízió
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.03.01 - 2022.03.31
GY.I.K.

A Játékban résztvevő termékek:
- Axe dezodor 250 ml,
- Axe tusfürdő 700 ml,
- Baba tusfürdő 750 ml,
- Baba tusfürdő 5 l,
- Coccolino öblítőkoncentrátum 2,9 l,
- Coccolino Care mosógél 60mosás 2,4 l,
- Coccolino Care mosókapszula 40 db,
- Domestos Power 5 Wc rúd 5 x 55 g,
- Domestos higiénikus törlőkendő 100 db,
- Dove tusfürdő 750 ml,
- Surf Mosógél 60mosás 3 l,
- Surf mosópor 60mosás 3,9 kg,
- Surf Triokapszula 50mosás 0,95 l,
- Szavo Penész Elleni Szer 500 ml,
- Globus Mindennapi Ketchup 1 kg,
- Globus ketchup 840 gr (flakonos),
- Globus majonéz 715 gr (flakonos),
- Globus Mustár 720 gr (flakonos),
- Delikát ételízesítő 1kg.

Vásároljon egy alkalommal minimum 2499 Ft értékben a megadott termékek közül majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/plusmarket  weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt valamint az azt követő 8db számot, tehát összesen 9 karaktert), a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék fődíja 2db Samsung UE65TU7022KXXH Smart LED televízió, 163cm, 4K Ultra HD.
A fődíj sorsolására 2022. április 5. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.