×
Coccolino Reál nyereményjáték

Vásároljon a Reál Hungária Élelmiszer Kft.  magyarországi üzleteiben egyidejűleg 2 db bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care terméket terméket és az Öné lehet a 12 db Tefal gőzvasaló egyikevagy a fődíj 2 db Samsung mosógép.

A Promóció időtartama: 2024.06.01. - 2024.06.30.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon egyidejűleg 2 db bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásároljon a Reál Hungária Élelmiszer Kft.  magyarországi üzleteiben egyidejűleg 2 db bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care terméket, 2024. június 1. és 2024. június 30. között, és az Öné lehet a 12 db Tefal gőzvasaló egyike, vagy a fődíj 2 db Samsung mosógép.

 

 Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrízze meg!
Nyeremények
Heti 3 db Tefal gőzvasaló.
Fődíj 2 db Samsung mosógép.
Kódbeküldés

Küldje be pályázatát az alábbi mezők kitöltésével.Kérjük, vesse össze a blokkon vagy számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
APA
 : 
+36

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük, olvassa el az Adatkezelési Tájékoztató és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük, valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.

Bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care termék.

Vásároljon 2db bármilyen Coccolino vagy Coccolino Care terméket a Reál Hungária Élelmiszer Kft. magyarországi üzleteiben, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/realcoccolino weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg a nyereményjáték végét követő 90 napig, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereménye:
hetente 3 db (összesen 12 db) Tefal gőzvasaló

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a promóció megkezdése előtt 2024. május 30. napján 10:30 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja:
2 db Samsung mosógép.

A fődíj sorsolására 2024. július 4. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A Szervező a nyertes Játékosokat SMS-ben értesíti az adott nyertes időponttól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a fődíj nyerteseket SMS-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu e-mail címen kérhet tájékoztatást.