Rexona - Williams nyereményjáték

Nyerj életre szóló élményt!

Vásárolj bármely magyarországi üzletben egy alkalommal legalább 2 db bármilyen Rexona terméket 2019. április 23. és 2019. július 31. között és a tied lehet a heti 1db GoPro Hero 7 sportkamera (összesen 15 db) vagy a fődíj egy 2 fő részére szóló élményvezetés Spanyolországban a ROKiT Williams Racing csapatával.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a blokkon/számlán szereplő AP kóddal/számlaszámmal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!


Játssz velünk!

Rexona - Williams nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

 (Formátum: +36201234567)
óra:   perc:


Kérdőív

Nem:

Melyik üzletláncban vette a terméket?

Honnan hallott a nyereményjátékról?

Boltban találkoztam vele

TV

Facebook

Ismerőstől/Családtagtól

Egyéb

Éspedig:

Használta már korábban a Rexonát?


Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot