× LeírásNyereményekKódfeltöltésGYIK
Nyerj a Rexonával!

Vásárolj bármely magyarországi üzletben, vagy online webshopon keresztül 1 db bármilyen Rexona terméket, és a Tiéd lehet nyereményeink egyike.

Amennyiben a Spar vagy Tesco magyarországi üzleteiben, vagy online webshopján keresztül vásárolsz, részt veszel egy külön sorsoláson is (lásd a leírás menüpont alatt).

A Promóció időtartama: 2021.09.01. – 2021.11.03.


Kódfeltöltés
Mit kell tennie?
 
Vásároljon 1 db bármilyen Rexona terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Nyerj a Rexonával!

Vásárolj bármely* magyarországi üzletben vagy online webshopon keresztül egy darab bármilyen Rexona terméket 2021. szeptember 1. és 2021. november 3. között és a Tiéd lehet a 600 db Rexona kulacs vagy a 20 db 50.000 Forint értékű sportszer utalvány egyike.

Amennyiben a Játék időtartama alatt a Spar vagy a Tesco magyarországi üzleteiben, vagy az áruházak online webshopján keresztül vásárolsz 1 db bármilyen Rexona terméket, akkor részt veszel az alábbi nyeremények sorsolásán is:

  • SPAR üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 3db Spokey elektromos roller
  • Tesco üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 3db Romet kerékpár bruttó 200.000Ft értékben

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények
KÓDFELTÖLTÉS

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges.

Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

A
 : 
+36
(Formátum: +36201234567)

Kérjük, vesd össze a blokkon vagy számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.
Kijelentem, hogy elmúltam 18 éves. Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot.


A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.
Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Bármilyen Rexona termék

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon bármely magyarországi üzletben vagy online webshopon keresztül 1 db bármilyen Rexona terméket, majd a termék megvásárlását követően a www.unileverjatek.hu/rexona weboldalra töltse fel a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt valamint az azt követő 8db számot, tehát összesen 9 karaktert), a vásárlás dátumát valamint a beküldő mobilszámát, online vásárlás esetében pedig a számlaszámot a vásárlás dátumát, a beküldő mobilszámát.

Az a Játékos, aki a Tesco vagy Spar magyarországi üzleteiben, vagy az áruházak online webshopján keresztül vásárol 1 db bármilyen Rexona terméket majd feltölti a www.unileverjatek.hu/rexona weboldalra a pályázatát, részt vesz az adott üzletlánc sorsolásán is, a Játék egész időszakára vonatkozóan (2021. szeptember 1. -2021. november 3.)

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játék előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra, bármely magyarországi üzletben történt vásárlás esetén:

- 600 db Rexona kulacs
- 20 db 50.000 Forint értékű sportszer utalvány

A nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt, 2021. augusztus 27. napján 11:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.

A Tesco magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül vásárlók közül kisorsolásra kerül: 3db Romet kerékpár.
A nyeremények sorsolására 2021. November 2. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Spar magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül vásárlók közül kisorsolásra kerül: 3db Spokey elektromos roller.
A nyeremények sorsolására 2021. November 5. napján 10:30 órakor számítógép segítségével kerül sor.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van a Pályázatával. Ellenkező esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu email címen kérhet tájékoztatást.