×
UEFA EURO 2024 Kozmetikumok nyereményjáték

Nyerj értékes ajándékokat, vagy páros belépőjegyeket az UEFA EURO 2024 mérkőzéseire Axe, Rexona és Dove Men+Care termékekkel, vagy Baba férfi tusfürdőkkel.


A Promóció időtartama: 2024.03.01. - 2024.04.30.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj min. 2000 Ft értékben a megadott termékek közül!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásárolj bármely magyarországi üzletben, vagy online webshopon keresztül , egy alkalommal minimum 2000 Ft értékben bármilyen Rexona, Rexona Men, Dove Men+Care, Axe terméket vagy Baba férfi tusfürdőt 2024. március 1. és 2024. április 30. között, és a Tiéd lehet a 40 db páros jegy egyike az UEFA 2024 Európa bajnokság csoportmérkőzéseire, vagy a fődíj 3 db páros jegy az UEFA 2024 Európa Bajnokság döntőjére.

Az UEFA 2024 Európa bajnokság csoportmérkőzései:


 1. 06.15, Köln, Cologne stadium, Magyarország – Svájc mérkőzés Category 1 jegy: 10 db páros jegy (összesen 20 db jegy)
 2. 06.15, Köln Cologne stadium, Magyarország – Svájc mérkőzés Category 2 jegy: 10 db páros jegy (összesen 20 db jegy)
 3. 06.19, Stuttgart, Stuttgart Arena, Németország – Magyarország mérkőzés Category 1 jegy: 8 db páros jegy (összesen 16 db jegy)
 4. 06.19, Stuttgart, Stuttgart Arena, Németország – Magyarország mérkőzés Category 2 jegy: 2 db páros jegy (összesen 4 db jegy)
 5. 06.23, Stuttgart. Stuttgart Arena, Skócia – Magyarország mérkőzés Category 1 jegy: 10 db páros jegy (összesen 20 db jegy)
 

A játék fődíja:

 • 3 db páros jegy az UEFA 2024 Európa Bajnokság döntőjére, ami 2024. július 14-én kerül megrendezésre. Helyszín: Berlin: Olympiastadion Berlin, időpont: 2024.07.14 21:00. Jegy típusa: Category 2.

A nyertesnek meg kell adnia a saját és vendége nevét és e-mail címét, mely adatokat a szervező az UEFA által biztosított automatizált online rendszerben rögzíti. Ezt követően a nyertesek a megadott email címre fogják megkapni az UEFAtól a belépőjegyeket. A mérkőzésekre a jegyek a stadionon belüli adott kategóriákra vonatkoznak, a pontos ülőhelyeket az UEFA fogja megadni a nyerteseknek a jegyek kiküldésekor.
Név és e-mail cím módosításra nincs lehetőség!

Felhívjuk a figyelmet, hogy az UEFA fenntartja a jogot, hogy KITILTOTT SZEMÉLYEKNEK megtagadja a nyeremény jegyek átadását. (Kitiltott személyekről bővebben a Játékszabályzatban.)

A Játékosok tudomásul veszik, hogy az UEFA EURO 2024™ mérkőzés csapatai és játékosai előzetes értesítés nélkül változhatnak, valamint, hogy az UEFA fenntartja magának a jogot a jegyek visszavonására vagy törlésére. (Részletek bővebben a Játékszabályzatban.)A belépőjegyek nem átruházhatóak! 

A nyertes blokkok beérkezési határideje legkésőbb 2024.05.10.

A játék további nyereményei:
A Spar, Tesco, Rossmann vagy Ecofamily
magyarországi üzleteiben minimum 2000 Ft értékben, a megadott termékek közül vásárlók között kisorsolásra kerül:
 • Spar: 5 db Play Station 5, lemezes 1TB, 1+1 kontrollerrel.
 • Tesco: 5 db Hisense 55" 4K UHD Smart Mini-LED ULED TV.
 • Rossmann: 3db Hisense hűtőszekrény melynek típusa: Hisense Side-by-side hűtőszekrény RS818N4TIC. 
 • Ecofamily: 4 db Media Markt vásárlási utalvány egyenként 350 000 Ft értékben.

Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel, e-mail címmel maximum egy nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.


Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!
Nyeremények
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2024.03.01 - 2024.04.30
GY.I.K.

Bármilyen Rexona, Rexona Men, Dove Men+Care, Axe termék, vagy Baba férfi tusfürdő.

Vásárolj egy alkalommal, minimum 2000 Ft értékben bármilyen Rexona, Rexona Men, Dove Men+Care, Axe terméket vagy Baba férfi tusfürdőt bármelyik magyarországi üzleteiben, vagy online webshopon keresztül , majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/rexonaeuro2024 weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot/számlát kérjük, őrizd meg legalább a nyereményjáték végét követő 90 napig, mert nyertesség esetén ezt a szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot/számlát nem küldi meg a meccs belépőjegyek esetében legkésőbb 2024.05.10.-ig, a többi nyeremény esetében pedig a bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette a szervező tartaléknyertest értesít, akik a kisorsolásuk sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre, amennyiben eleget tesznek a játékszabályzat feltételeinek.

Az összesen 40 db páros jegy az UEFA 2024 Európa bajnokság csoportmérkőzéseire és a fődíj 3 db páros jegy az UEFA 2024 Európa Bajnokság döntőjére sorsolására 2024.május 2. 10:00 órakor kerül sor.

A sorsolás a 2024.03.01. - 2023.04.30. között beérkezett érvényes Pályázatokból történik közjegyző jelenlétében. 
Szervező a sorsoláson a csoportmérkőzésekre összesen 40 nyertest és 20 tartaléknyertest, a döntő mérkőzésre összesen 3 nyertest és 6 tartaléknyertest húz ki.

A játék további nyereményei:

 • Spar üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 5 db Play Station 5, lemezes 1TB, 1+1 kontrollerrel. Sorsolás időpontja: 2024. május 2. 10:30 órakor számítógép segítségével. A Szervező a sorsoláson összesen 5 nyertest és 10 tartaléknyertest húz ki.
 • Tesco üzletben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 5 db Hisense 55" 4K UHD Smart Mini-LED ULED TV. Sorsolás időpontja: 2024. május 2. 11:00 órakor számítógép segítségével. Szervező a sorsoláson összesen 5 nyertest és 10 tartaléknyertest húz ki.
 • Rossmann üzletekben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 3db Hisense hűtőszekrény melynek típusa: Hisense Side-by-side hűtőszekrény RS818N4TIC. Sorsolás időpontja: 2024. május 2. 11:30 órakor számítógép segítségével. Szervező a sorsoláson összesen 3 nyertest és 6 tartaléknyertest húz ki.
 • Ecofamily üzletekben vásárlók közül kisorsolásra kerül: 4 db Media Markt vásárlási utalvány egyenként 350,000 forint értékben. Sorsolás időpontja: 2024. május 2. 12:00 órakor számítógép segítségével. Szervező a sorsoláson összesen 4 nyertest és 8 tartaléknyertest húz ki.

Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel, e-mail címmel maximum egy nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.

A szervező a csoportmérkőzés és a fődíj döntő belépőjegyeinek nyertesét SMS-ben és a játékban megadott telefonszámon értesíti a sorsolástól számított 2 munkanapon belül.

A szervező a Play Station, a Tv, a Hisense hűtőszekrény és a Media Markt utalvány nyerteseit SMS-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Nyertesnek a szervező számára meg kell adnia a nyeremény jegyeket felhasználók személyes nevét és e-mail címét. Ezen két információ alapján a szervező az UEFA által biztosított automatizált online rendszerben rögzíti a Nyeretes és Vendégének nevét és e-mail címét. Ezt követően a nyertesek a megadott e-mai címre fogják megkapni az UEFAtól a belépőjegyeket.

A többi nyeremény esetében a szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

A nyeremény nem átruházható és a már megadott adatokat, nyertes és vendége neve és e-mail címe, módosítani nem lehet.

A nyertes blokkok/számlák beérkezési és az adatok megadásának határideje : 2024.05.10.

A kiutazás és a szállás költségei a nyertest terhelik, ezeket a szervező nem biztosítja.

A szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

Amennyiben a beküldött blokkra/számlára nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon szeretnél részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatodat, úgy kérjük jelezd az info@unileverinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu e-mail címen kérhetsz tájékoztatást.