×
Egymillió érvünk van a szép otthon mellett!

Vásároljon a Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül, egy vásárlás alkalmával minimum 1000 Ft értékben a megadott termékek közül, és az Öné lehet a 10 db termékcsomag egyike vagy a fődíj 1db 1 millió Forint értékű IKEA vásárlási utalvány.

 

A Promóció időtartama: 2022.02.14. – 2022.03.11.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon min. 1000 Ft értékben a megadott termékek közül!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásároljon a Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. magyarországi üzleteiben, vagy online webshopon keresztül, egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben bármilyen Coccolino, Coccolino Care, Surf, Cif, Flóraszept, Domestos vagy Szavo terméket/termékeket, 2022. február 14. és 2022. március 11. között, és az Öné lehet a 10 db termékcsomag egyike vagy a fődíj 1db 1 millió Forint értékű IKEA vásárlási utalvány.

 

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!
Nyeremények
10 db termékcsomag
1 millió Forint értékű IKEA vásárlási utalvány
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.02.14 - 2022.03.11
Nyertesek
Termékcsomag nyertesek
1 Szőrös Istvánné Szolnok
2 Guba László Gödöllő
3 Elekes István Dömsöd
4 Mádai Krisztina Szob
5 Homoki-Szeder Krisztina Érd
6 Bata Enikő Júlia Parád
7 Homa Nikoletta Nyíregyháza
8 Vargáné Márton Ilona Budapest
9 Horváth Veronika Mosonmagyaróvár
10 Kondorné Varga Tünde Fehérgyarmat
Fődíj nyertes
1 Rózsa Csilla Szeged
GY.I.K.

Bármilyen Coccolino, Coccolino Care, Surf, Cif, Flóraszept, Domestos vagy Szavo termék.

Vásároljon egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben bármilyen Coccolino, Coccolino Care, Surf, Cif, Flóraszept, Domestos vagy Szavo terméket/termékeket majd a termék megvásárlását követően a www.unileverjatek.hu/rossmannvegyi  weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt valamint az azt követő 8db számot, tehát összesen 9 karaktert), online vásárlás esetén a számlaszámot, a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra:

- 10 db termékcsomag, melynek tartalma:
• Coccolino Blue Splash öblítőkoncentrátum 1800ml
• Coccolino Care Color folyékony mosószer 60 mosás
• Domestos törlőkendő Lemon 60 db
• Domestos Extended Power Pine fertőtlenítő 750ml
• Flóraszept Fürdőszobai spray 750ml
• Cif Power&Shine Konyhai spray 750ml
• Szavo Penész elleni spray 500ml

A nyereményeket definiáló időpontok (a továbbiakban: nyertes időpont/ok) a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt 2022. február 11. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Jéták fődíja:
- 1db 1 millió Forint értékű IKEA vásárlási uatlvány, mely 2024. December 31. napjáig használható fel.
A fődíj sorsolására 2022. március 16. napján 9:00 órakor számítógép segítségével közjegyző jelenlétében kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.