Signal - Spar nyereményjáték

Nyerjen Dell laptopot!

Vásároljon bármilyen Signal terméket a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Spar partnerek magyarországi üzleteiben egy alkalommal 2018. szeptember 13. és 2018. szeptember 19. között, és nyerje meg az 5db Dell Laptop egyikét.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizd meg! A 2018. szeptember 13. előtt beküldött pályázatok nem vesznek részt a játékban.


Nyertesek listája

Dell laptop nyertesek  
Név Település 
Kiss Szilvia  Piliscsaba 
Kovács Ferenc  Kisszállás 
Bognár Géza  Veszprém 
Nagy Erika  Budapest 
Burián Endréné  Vác 

Játssz velünk!

Signal - Spar nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot