× LeírásNyereményekKódfeltöltésGYIK
Nyerj Signal termékekkel!

Vásárolj a Dm Kft. magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben bármilyen Signal terméket, és a Tiéd lehet a heti 3 darab (összesen 12db) Michael Kors karóra egyike vagy a fődíj egy 200.000 Forint értékű Media Markt vásárlási utalvány

A Promóció időtartama: 2021.07.01. – 2021.07.25.


Kódfeltöltés
Mit kell tennie?
 
Vásároljon 1 db bármilyen Signal terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Nyerj Signal termékekkel!

Vásárolj a Dm Kft. magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül egy alkalommal minimum 1000 Ft értékben bármilyen Signal terméket 2021. július 1. és 2021. július 25. között és a Tiéd lehet a heti 3 darab (összesen 12db) Michael Kors karóra egyike vagy a fődíj egy 200.000 Forint értékű Media Markt vásárlási utalvány.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre. Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

Nyeremények


Heti nyeremény: Heti 3db Michael Kors karóra


Főnyeremény: 200.000 Ft értékű Media Markt utalvány
KÓDFELTÖLTÉS
A promóció lejárt!


GY.I.K.
Milyen termékek vesznek rész a nyereményjátékban?

Bármilyen Signal termék

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásároljon egy vásárlás alkalmával legalább 1000 Ft értékben bármilyen Signal terméket majd a termék megvásárlását követően töltse fel pályázatát a www.unileverjatek.hu/signal weboldalra.

Milyen vásárlást igazoló blokkal vehetek részt a Játékban?

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

Mit kell megőriznem a feltöltés után?

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

Hogyan történik a sorsolás?

A Játék előre sorsolt nyereményei:
- Hetente 3 darab (összesen 12db) Michael Kors karóra A nyereményeket definiáló időpontok a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt, 2021. június 28. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerülnek kisorsolásra.

A Játék fődíja:
- 1db 200.000 Forint értékű Média Markt utalvány A fődíj sorsolására 2021. július 28. napján 11:00 órakor számítógép segítségével kerül sor az összes beérkezett érvényes pályázat közül.

Hogyan értesítik a nyerteseket?

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

Mikor és hogyan kapom meg a nyereményemet?

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Több nyereményt is nyerhetek?

Azonos telefonszámmal vagy névvel és címmel maximum egy heti nyeremény nyerhető a nyereményjáték teljes időtartama alatt.

Nem tartózkodtam otthon a nyeremény kézbesítésénél, mi a teendő?

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Mit tehetek, ha a nyereményem sérült?

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy blokkon belül lehet több terméket vásárolni, hogy növeljem a nyerési esélyem?

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

Nem kaptam választ a beküldött pályázatomra, valami gond van?

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van a Pályázatával. Ellenkező esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Rossz adatokat töltöttem fel, mit tegyek?

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu email címen.

Hova fordulhatok kérdés esetén?

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu email címen kérhet tájékoztatást.