Signal – Dm nyereményjáték

Újítsd fel a fürdőszobád!

Vásárolj a Dm Kft. magyarországi üzleteiben vagy az áruház online webshopján keresztül egy darab *bármilyen Signal terméket 2020. október 29. és 2020. november 30. között és a Tiéd lehet a fődíj, 1 db 1 millió forint értékű IKEA utalvány.

*Amennyiben Signal Kids terméket is vásárolsz az 1 darab bármilyen Signal termék mellé a Játék időtartama alatt, akkor a fődíj sorsoláson kívül részt veszel még a 2000 db kártyajáték nyeremény sorolásán is. Részletek a Játékszabályzatban.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!

 

Játssz velünk!

Signal – Dm nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Vásárlás helye*:
AP kód*:
Mobilszám*:
(Formátum: +36201234567)
Név:
Email:
Vásárlás dátuma*:
óra:
perc:
Vásároltál plusz egy Signal Kids terméket, hogy részt vehess a kártyajáték nyeremény sorsolásán is?*Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever Magyarország Kft milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot