×
Algida Kids Spar nyereményjáték

Vásároljon 1 db bármilyen Algida Kids Multipack terméket és nyerje meg a 4 fős Cinema City mozijegy egyikét, vagy a fődíjat egy 5 fős Katica Tanya ajándékkártyát.


A Promóció időtartama: 2024.05.02. - 2024.05.29.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon 1 db bármilyen Algida Kids Multipack terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásároljon a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., az INTERSPAR és a SPAR partnerek magyarországi üzleteiben (a Játékban nem vesznek részt a SPAR Express és a DESPAR üzletek) , vagy online webshopon keresztül 1 db bármilyen Algida Kids Multipack terméket, 2024. május 2. és 2024. május 29. között, és az Öné lehet a 10 db 4 fős Cinema City mozijegy egyike, vagy a fődíj 1 db 5 fős Katica Tanya ajándékkártya 120 000 Ft értékben.

 

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!
Nyeremények
10 db 4 fős Cinema City mozijegy.
A Játék fődíja 1 db 5 fős Katica Tanya ajándékkártya.
Kódbeküldés

Küldje be pályázatát az alábbi mezők kitöltésével.Kérjük, vesse össze a blokkon vagy számlán szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
APA
 : 
+36

Ha többet szeretne megtudni a személyes adatainak felhasználásáról, kérjük, olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatot és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatot.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük, valós adatokat adjon meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesse össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

GY.I.K.

A résztvevő Termékek: Twister MP, Twister Cosmixx MP, Algida KidsMix MP, Calippo MP.

Vásároljon 1 db bármilyen Algida Kids Multipack terméket a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., az INTERSPAR és a SPAR partnerek magyarországi üzleteiben (a Játékban nem vesznek részt a *SPAR Express és a DESPAR üzletek), vagy online webshopon keresztül, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/spargyereknap weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), online vásárlás esetén a számlaszámot, a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg a nyereményjáték végét követő 90 napig, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei a teljes időszakra:
- 10 db 4 fős Cinema City mozijegy

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2024. április 30. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja:
- 1 db 5 fős Katica Tanya ajándékkártya 120 000 Ft értékben.

A fődíj sorsolására 2024. május 31. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat SMS-ben értesíti a nyertes időponttól számított 3 munkanapon belül.

A szervező a fődíj nyertesét 
SMS-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött blokkra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu e-mail címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu e-mail címen kérhet tájékoztatást.