Sunlight – Próbálja ki!

Sunlight – Próbálja ki!

Vásároljon az Unilever Magyarország Kft. által forgalmazott Sunlight terméket 2018. október 2. és 2018. október 28. között, próbálja ki és ha nem elégedett, mondja el véleményét a rövid kérdőívünkben, töltse fel a vásárlást igazoló blokkot, és visszaadjuk a termék árát.

A termékek árának visszafizetése banki átutalással történik. Miután kipróbálta a vásárolt terméket a promócióban való részvételhez az alábbi rövid kérdőívet kell kitölteni, valamint feltölteni a vásárlást igazoló blokkról készült fotót, és megadni a visszautaláshoz szükséges adatait.

Egy résztvevő 1 termék árát igényelheti vissza. A vásárlást igazoló blokkok feltöltési határideje a vásárlás napjától számított 14. nap, legkésőbb 2018. november 11. éjfél.

A promócióban 3000 db termék visszatérítését vállalja a Szervező, a készlet elfogyta után pénzvisszafizetés nem igényelhető.


Játssz velünk!

Sunlight – Próbálja ki!

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!

Személyi adatok(Formátum: +36201234567)


(Formátum:
12345678-12345678-12345678)


(JPG, PNG vagy PDF, maximum 2MB méretben)


Kérdőív

Hol találkozott a Sunlight márkával?

Egyéb, éspedig:

Milyen gyakran használ mosogatógépet?

Milyen típusú Sunlight terméket vásárolt?

Mennyire volt megelégedve a termék mosogatáskor nyújtott teljesítményével?

Mit tapasztalt a termék használatakor?

(maximum 255 karakter)

Tervezi Sunlight termék újravásárlásást?


Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot