Surf, Coccolino – Tesco nyereményjáték

Nyerő páros!

Vásárolj együttesen 1db Surf és 1db Coccolino terméket a Tesco magyarországi üzleteiben egy alkalommal 2018. szeptember 6. és 2018. szeptember 19. között, és a tied lehet az 5 db SAMSONITE X'blade 3.0 bőrönd vagy az 500 db plüss TUKÁN egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot őrizd meg!


Nyertesek listája

Samsonite bőrönd nyertesek   
Név Település 
Szász György  Csorvás 
Némethné Borbás Anikó  Borsodszentgyörgy 
Fekéné Szilágyi Éva  Békéscsaba 
Lázár Mária  Szentes 
Sárosdiné Fekete Beáta  Ceglédbercel 

Játssz velünk!

Surf, Coccolino – Tesco nyereményjáték

Küldd be pályázatodat az alábbi mezők kitöltésével.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése a játékban való részvételhez szükséges. Kérjük valós adatok adj meg. Részletek a hivatalos játékszabályzatban.

Kérjük, vesd össze a blokkon szereplő adatokat a beküldendő pályázattal!
(Formátum: +36201234567)
óra:   perc:Kérjük olvassa el az Adatvédelmi Nyilatkozatunkat és a Sütikre Vonatkozó Nyilatkozatunkat, hogy információt kapjon arról, hogy az Unilever cégcsoport milyen módon kezeli a személyes adatokat

Az alábbi BEKÜLDÉS gomb megnyomásával Ön elfogadja – a részletes adatkezelési tájékoztatót is tartalmazó – Játékszabályzatot