×
Delikát Tesco nyereményjáték

Vásároljon a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül, egy vásárlás alkalmával legalább 800 Forint értékben, bármilyen Delikát terméket, és az Öné lehet a 14 db Samsung mikrohullámú sütő (Samsung MW3500K White (MS23K3513AW/EO)) egyike.

 

A Promóció időtartama: 2022.05.26. – 2022.06.08.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásároljon min. 800 Ft értékben Delikát terméket!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásároljon a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül, egy alkalommal minimum 800 Forint értékben bármilyen Delikát* terméket 2022. május 26. és 2022. június 8. között, és az Öné lehet a napi 1 db (össz.: 14 db) Samsung mikrohullámú sütő (Samsung MW3500K White (MS23K3513AW/EO)) egyike.

 

*Delikát ételízesítő, leves és instant tésztás leves.

 

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!
Nyeremények
napi 1 db (össz.: 14 db) Samsung mikrohullámú sütő (Samsung MW3500K White (MS23K3513AW/EO))
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.05.26 - 2022.06.08
GY.I.K.

Bármilyen Delikát termék (Delikát ételízesítő, leves és instant tésztás leves.)

Vásároljon egy alkalommal minimum 800 Ft értékben bármilyen Delikát* terméket majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/tescodelikat weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt valamint az azt követő 8db számot, tehát összesen 9 karaktert), online vásárlás esetén a számlaszámot, a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.
*Delikát ételízesítő, leves és instant tésztás leves.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék előre sorsolt nyereményei
- Napi 1 db (össz.: 14 db) Samsung mikrohullámú sütő (Samsung MW3500K White (MS23K3513AW/EO))
A nyereményeket definiáló időpontok a Játék teljes időtartamára a promóció megkezdése előtt 2022. május 24. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.