×
TRESemmé Interspar nyereményjáték

Vásárolj az INTERSPAR magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül 1 db bármilyen TRESemmé terméket és nyerd meg a 3 db BaByliss hajgöndörítő vagy a 10 db TRESemmé ajándékcsomag egyikét.

A Promóció időtartama: 2024.04.10. - 2024.05.01.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj 1 db TRESemmé terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásárolj az INTERSPAR magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül 1 db bármilyen TRESemmé terméket, 2024. április 10. és 2024. május 1. között, és a tied lehet a 3 db BaByliss C1900E Wave Secret Air automata hajgöndörítő vagy a 10 db TRESemmé Biotin Repair ajándékcsomag egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!
Nyeremények
3 db BaByliss C1900E Wave Secret Air automata hajgöndörítő
10 db TRESemmé Biotin Repair ajándékcsomag
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2024.04.10 - 2024.05.01
GY.I.K.

Vásárolj 1 db bármilyen TRESemmé terméket az INTERSPAR magyarországi üzleteiben, vagy az áruház online webshopján keresztül, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/tresemmespar weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát valamint töltsd ki az ott található kérdőívet hiánytalanul.*

*Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérünk, őrizd meg a nyereményjáték végét követő 90 napig, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék fődíjai:

- 3 db BaByliss C1900E Wave Secret Air automata hajgöndörítő

- 10 db ajándékcsomag, melynek tartalma csomagonként:
  • TRESemmé Biotin Repair sampon 400 ml
  • TRESemmé Biotin Repair hajbalzsam 400 ml
  • TRESemmé Biotin Repair hajpakolás 440 ml
  • TRESemmé Biotin Repair egyperces intenzív hajpakolás 170 ml


A fődíj sorsolására 2024. május 3. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat SMS-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött blokkra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Veled a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kívánsz részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatod, úgy kérjük, jelezd az info@unileverinfo.hu email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu email címen kérhetsz tájékoztatást.