×
TRESemmé dm nyereményjáték

Vásárolj a dm-ben, és nyerd meg a TRESemmé ajándékcsomagok egyikét, vagy a fődíjat 3 db 4 személyes páholy jegy, teljes opera élménnyel.

A Promóció időtartama: 2023.08.10. – 2023.08.30.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj 1 db bármilyen TRESemmé terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásárolj a dm Kft. magyarországi üzleteiben, vagy a dm Online Shopon keresztül 1 db bármilyen TRESemmé terméket 2023. augusztus 10. és 2023. augusztus 30.-között és a Tiéd lehet a 20 db TRESemmé ajándékcsomag egyike vagy a fődíj 3 db 4 személyes páholy jegy, teljes opera élménnyel.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatodat a számlán szereplő számlaszámmal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!
Nyeremények
20 db TRESemmé ajándékcsomag
3 db 4 személyes páholy jegy, teljes opera élménnyel
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.08.10 - 2023.08.30
GY.I.K.

Vásárolj 1 db bármilyen TRESemmé terméket a dm Kft. magyarországi üzleteiben, vagy online webshopján keresztül , majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/tresemmedm  weboldalra küldd be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.**

**Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Játék elpre sorsolt nyereményei a teljes időszakra:

20 db TRESemmé ajándékcsomag

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2023. augusztus 9. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A Játék fődíja:

- 3 db 4 személyes páholy jegy, teljes opera élménnyel

A fődíj sorsolására 2023. szeptember 1. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékost sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket személyes átvétellel, postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést látsz, a csomagolással együtt vidd be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kapsz választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kívánsz részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltasd külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötted fel pályázatodat, úgy kérjük jelezd az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhetsz tájékoztatást.