×
Magnum Spar nyereményjáték

Vásárolj a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., az INTERSPAR és a SPAR partnerek magyarországi üzleteiben legalább 1000 Ft értékben bármilyen Magnum jégkrémet, és a Tiéd lehet a 80 pár egyedi dizájnú Magnum Tisza cipő egyike.

A Promóció időtartama: 2022. június 23. és 2022. július 20.

A cipőméret kiválasztásánál kérjük vedd figyelembe a Leírás münpontban található mérettáblázatot!


Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj 1000 Ft értékben bármilyen Magnum terméket!
Őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltsd fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás

Vásárolj a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., az *INTERSPAR és a SPAR partnerek magyarországi üzleteiben legalább 1000 Ft értékben bármilyen Magnum jégkrémet, 2022. június 23. és 2022. július 20. között, és a Tiéd llehet a 80 pár egyedi dizájnú Magnum Tisza cipő egyike.

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheted be pályázatod a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizd meg!

*a Spar Express és DESPAR üzletek nem vesznek részt a nyereményjátékban


Mérettáblázat
EUR CM
36 22,5 cm
37 22,5 cm
38 23 cm
39 24 cm
40 25 cm
41 25,5 cm
42 26,5 cm
43 27 cm
44 28 cm
45 28,5 cm
46 29 cm
47 30 cm

Nyeremények
80 pár egyedi dizájnú Magnum Tisza cipő
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2022.06.23 - 2022.07.20
GY.I.K.

Vásároljon 1000 Ft értékben bármilyen Magnum jégkrémet majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/magnumspar weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és a beküldő mobilszámát.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A Szervező a nyereményjáték végén a Pályázat feltöltésekor megadott méretek szerint sorsolja ki a lenti darabszámokat. Tehát pl.: a 2db 36-os méretű cipő sorsolása, az összes beérkezett érvényes 36-os méretet megjelölt Pályázat közül történik.

 • 36 méret: 2 db
 • 37 méret: 3 db
 • 38 méret 7 db
 • 39 méret: 7 db
 • 40 méret: 9 db
 • 41 méret: 9 db
 • 42 méret: 9 db
 • 43 méret: 14 db
 • 44 méret: 6 db
 • 45 méret: 4 db
 • 46 méret: 8 db
 • 47 méret: 2 db

A fődíj sorsolására 2022. július 22. napján 10:00-kor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.