×
Nyerjen értékes ajándékokat!

Vásároljon a SPAR, INTERSPAR és SPAR partner magyarországi üzleteiben, vagy az üzlet online webshopján keresztül, egy vásárlás alkalmával minimum 2500 Ft értékben bármilyen Coccolino, Coccolino Care, Cif, Domestos, Flóraszept vagy Szavo terméket/termékeket és nyerje meg a napi 1 db (össz.:14 db) 10.000 Ft értékű Spar utalványt vagy a fődíjat 1 db Xiaomi Mi TV Q1 75” (SKU ELA4708EU) egyikét.

A Promóció időtartama: 2023.02.23. – 2023.03.08.

Pályázat beküldés
Mit kell tennem?
 
Vásárolj min. 2500 Ft értékben a megadott termékek közül!
Őrizze meg a vásárláskor kapott blokkot!
Töltse fel a vásárlást igazoló blokk adatait!
Leírás
Vásároljon a SPAR, INTERSPAR és SPAR partner magyarországi üzleteiben, vagy az üzlet online webshopján keresztül, 2023. február 23.  és 2023. március 8. között egy vásárlás alkalmával minimum 2500 Ft értékben bármilyen Coccolino, Coccolino Care, Cif, Domestos, Flóraszept vagy Szavo terméket/termékeket és nyerje meg a napi 1 db (össz.:14 db) 10.000 Ft értékű Spar utalványt vagy a fődíjat 1 db Xiaomi Mi TV Q1 75” (SKU ELA4708EU).

Alábbi webes felületünkön díjmentesen küldheti be pályázatát a pénztári blokkon szereplő AP kóddal és egyéb a pályázathoz tartozó adatokkal.

A webes kódbeküldéshez és a nyertes pályázatok érvényesítéséhez a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ugyanazon tartalmú pályázat beküldése közül az időben elsőként beérkező kerül érvényesítésre.

Fontos! A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg!
Nyeremények
Napi 1db (össz.: 14 db) 10.000 Ft értékű Spar utalvány
1 db Xiaomi Mi TV Q1 75” (SKU ELA4708EU)
Kódbeküldés

A pályázatbeküldés határideje lejárt!
2023.02.23 - 2023.03.08
Nyertesek
E. Aranka Kiskunhalas
K. József Ernő Budapest
Cs. Magdolna Nagyfüged
P. Szilvia Budapest
K. Cs. Andrea Zalaszentiván
T.né N. Amália Zalaegerszeg
Zs. Irén Budapest
B. Milán Zalacséb
U. Mónika Bordány
S. Sándor Celldömölk
K. Péter Nagyoroszi
D. Gábor Csaba Törökszentmiklós
M. Martin Kálmán Nagyvenyim
A. Györgyné Dunakeszi

Fődíj nyertes
Á. Mihály Tatabánya
GY.I.K.

Bármilyen Coccolino, Coccolino Care, Cif, Domestos, Flóraszept vagy Szavo terméket

Vásároljon egy alkalommal, minimum 2500 Ft értékben a megadott termékek közül a SPAR, INTERSPAR és SPAR partner magyarországi üzleteiben, vagy online webshopon keresztül, majd a vásárlást követően a www.unileverjatek.hu/sparvegyi weboldalra küldje be a Blokk alján található AP kódot (az „A” betűt követő 8db számot, tehát összesen 8 karaktert), a vásárlás dátumát és időpontját, a blokk NAV ellenörző kódját és a beküldő mobilszámát.**

**Kizárólag magyarországi telefonszámmal lehet résztvenni a Játékban.

Csak azokat a vásárlást igazoló Blokkokat fogadja el a Szervező érvényesnek, amelyek nem sérültek, látszódik az AP kód, a vásárlás dátuma, időpontja, a NAV ellenőrző kód és a megvásárolt termék is, valamint amin a Játékban résztvevő termékek – márkanevet is tartalmazó - megnevezése is szerepel.

A vásárlást igazoló eredeti blokkot kérjük, őrizze meg, mert nyertesség esetén ezt a Szervező bekéri, illetve amennyiben a kisorsolt nyeremény nyertese nem felel meg a játékszabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, vagy az értesítést követően a vásárlást igazoló Blokkot nem küldi meg a Szervező általi bekéréstől számított egy héten belül, a játékból kizárásra kerül, és helyette – tartaléknyertestként – mindig az időben utána következőleg beérkezett érvényes pályázat beküldője nyeri meg a nyereményt, amennyiben eleget tesz a játékszabályzat feltételeinek.

A játék előre sorsolt nyereményei:

- napi 1db (összesen: 14db) 10.000 Ft értékű Spar utalvány

A nyereményeket definiáló időpontok kisorsolására, a Játék teljes időtartamára, a promóció megkezdése előtt 2023. február 21. napján 10:00 órakor számítógép segítségével kerül sor.


A játék fődíja:

1 db Xiaomi Mi TV Q1 75” (SKU ELA4708EU)

A fődíj sorsolására 2023. március 10. napján 11:30-kor számítógép segítségével kerül sor.

A szervező a nyertes játékosokat sms-ben értesíti a sorsolástól számított 3 munkanapon belül.

A Szervező a nyereményeket postai úton vagy futárral juttatja el a nyertesekhez. A nyeremények kiküldése folyamatos, azonban a nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, kizárólag magyarországi átadási/átvételi címen.

Amennyiben a kézbesítő nem tudja átadni a nyereményt, a következő munkanapon újra megkísérli kézbesíteni, ezután pedig értesítőt hagy a postaládában, amellyel személyesen, a megadott postán 10 napig lehet átvenni a csomagot.

Amennyiben a nyereményén külső sérülést lát, a csomagolással együtt vigye be a postára, ahol fotót és jegyzőkönyvet készítenek a sérült csomagról. Ezután belső vizsgálat során megállapítják, mi a további teendő.

Egy Játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, de egy beküldés alkalmával az Interneten csak egy pályázat küldhető be. Újabb pályázathoz újabb AP Kód, blokk kibocsátási dátum, időpont és NAV ellenörző kód beküldése szükséges.

A Szervező egy AP kódot, dátumot, időpontot, és NAV ellenörző kódot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot, időpontot és NAV ellenörző kódot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, e-mail címtől, függetlenül.

Amennyiben a beküldött Pályázatra nem kap választ, az azt jelenti, hogy minden rendben van. Ellenkező esetben, felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a nyertesség igazolásához az eredeti blokk beküldése szükséges, úgy azt a Szervező visszaküldeni nem tudja. Amennyiben több nyereményjátékon kíván részt venni, javasoljuk, hogy blokkoltassa külön a termékeket.

Amennyiben véletlenül rossz adatokkal töltötte fel pályázatát, úgy kérjük jelezze az info@unileverinfo.hu  email címen.

A nyereményjátékkal kapcsolatban az info@unileverinfo.hu  email címen kérhet tájékoztatást.